FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

EXCLUSIV Petrolul reacționează vehement, după suspendarea uriașă primită de Țicu: „Nu acceptăm, vom face recurs!” » Ce estimează șefii „lupilor”

Valentin Țicu a primit o suspendare de 16 etape / Sursă foto: Facebook@ Petrolul Ploiești +16   FOTO
Valentin Țicu a primit o suspendare de 16 etape / Sursă foto: Facebook@ Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 15:30 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 15:50

Claudiu Tudor, oficialul Petrolului, e nemulțumit cu decizia drastică a Comisiei de Disciplină în ceea ce-l privește pe Valentin Țicu, dezvăluind că ploieștenii vor înainta un recurs în cel mai scurt timp posibil. Fundașul de 23 de ani al „lupilor galbeni” a primit o pedeapsă-record, 16 etape. 

Prahovenii nu sunt deloc încântați cu suspendarea de 16 etape primită de Valentin Țicu. Prin vocea lui Claudiu Tudor, „găzarii” au anunțat că vor face recurs și speră chiar la înjumătățirea pedepsei. Țicu și-a ispășit deja, retroactiv, trei etape din pedeapsă.

„Sancțiune foarte dură, vom face recurs! Este un jucător care nu trebuie să se lase de fotbal pentru un incident în care Vali nu a avut intenție. Nu a vrut să facă rău jucătorului de la Sibiu.

Am spus clar, e o decizie foarte dură, nu vom accepta, pentru că n-a vrut să intre la rupere. Încă n-am apucat să vorbim cu Vali, îl las să se liniștească, probabil, a receptat în plin decizia comisiei. Ne așteptăm să se înjumătățească suspendarea la apel, așa ar trebui”, a declarat Claudiu Tudor, președintele Petrolului, pentru GSP.ro.

Eliminare Țicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru 16 (șaisprezece) meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei. 

- Comisia de Disciplină din cadrul FRF

Valentin Țicu n-a avut parte de clemență la „disciplină”. Fotbalistul „lupilor galbeni” a primit o suspendare de 16 etape, astfel că nu va mai putea evolua până în 2024. Va reveni la finalul sezonului regulat și își va ispăși o mică parte din pedeapsă și în partidele rămase din grupele Cupei României.

Pe 24 septembrie, Dragoș Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu în debutul meciului susținut cu FC Hermannstadt la Ploiești, contra Petrolului (0-0), după o intrare fără intenție a lui Țicu. Iar o zi mai târziu a fost operat vreme de 5 ore la spitalul Monza din București.

VIDEO Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! Accidentarea gravă suferită de Dragoș Iancu a înmărmurit Superliga

Citește și alte știri de actualitate: 

Suspendare-RECORD! Valentin Țicu și-a aflat pedeapsa după ce l-a băgat în spital pe Dragoș Iancu: revine în 2024! Prima reacție

VIDEO Cum arată stângul lui Dragoș Iancu: nici n-ai zice că a suferit o fractură deschisă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Haha1989
Haha1989  •  18 Octombrie 2023, 16:29

Dacă unul de la UTA pt un scuipat a luat 6 etape atunci când ai nenorociți un jucător, poate și viitorul lui, atunci credeți ca 16 etape sunt multe? Reacționau la fel și dacă se întâmplă invers?

funnybuburuza
funnybuburuza  •  18 Octombrie 2023, 16:18

Sa revina pe teren cand va reveni si Dragos Iancu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează