FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT PENTRU UN MARIAJ DECENT

Piedica

Articol de - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

În acordul dintre Dinamo şi Rednic este stipulată o clauză: partea care va dori divorţul trebuie să plătească daune de un milion de euro.

Mircea Rednic este an­tre­norul zilei la Dinamo! Deşi umbra lui Ioan Andone şi Ladislau Bölöni planează în Ştefan cel Mare, iar nici unul dintre oficiali nu neagă clar că ar exista discuţii cu cei doi antrenori, Cristi Borcea a ţinut ieri să precizeze: “Mircea Red­nic a semnat pe doi ani cu Dinamo şi are obiective clare, cîştigarea ti­tlu­lui şi grupele Champions League în fiecare sezon de contract. Există şi o clauză în înţelegerea noastră: dacă una dintre părţi vrea să re­nun­ţe, înainte de vara lui 2010, a­tunci trebuie să plătească un ­milion de euro despăgubire!”.

Surse autorizate afirmă că a­ceas­tă clauză îl pune la adăpost pe tehnician în cazul în care şefii in­ten­ţionează să se despartă de el şi de aceea ac­ţio­narii nu mai au cum s-o dea la în­tors acum. L-ar vrea pe Bö­löni sau pe Andone, sînt în con­tinuare în tra­tative secrete cu ei, iar cei doi trebuie să dea un răspuns ferm cît mai curînd posibil, însă nu pot rupe acordul parafat deja cu Red­nic! Cu toate că susţin con­tra­riul, este un joc între antrenor şi şefi, de cine cedează. “Puriul” ar putea re­veni din iunie ca teh­ni­cian al roş-al­bilor, dacă fie Loţi, fie An­­do nu va da un răs­puns favorabil.

300.000 euro ar cîştiga Rednic în fiecare an de contract la Dinamo, la care s-ar adăuga bonusuri de performanţă, de Champions League.

“Să se înţeleagă”

Cristi Borcea a spus că Procuroru’ va fi şeful Departamentului de scou­ting: “Domnul Dinu îi va avea în subordinea lui pe Ion Mol­do­van, Ţălnar şi Mihă­ies­cu. E posibil să mai apară şi alte nu­me, Rednic şi cu Dinu vor decide. De fapt, amîndoi trebuie să se înţelea­gă şi să lucreze în echipă, sînt sigur că ei ne vor aduce la vară un nou titlu de campioană”.

Acord neînregistrat la LPF!

Cristi Borcea (foto) a declarat ieri că înţelegerea cu Rednic este parafată, dar contractul nu a fost depus pînă ieri la Ligă! Oficiali ai LPF au susţinut ieri că acordul tehnicianului trebuie să aibă viza Şcolii de antrenori, apoi există obligativitatea depunerii în termen de 5 zile de la semnarea actelor, urmînd ca ulterior părţile să mai aibă un termen de 45 de zile în care pot rupe înţelegerea. “Probabil nu au pus nici o dată pe contract, de aceea nu se grăbesc. Sau mai sînt alte probleme nerezolvate între ei”, au precizat oficialii LPF.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  19 Aprilie 2008, 13:02

pt gigi....rednic ala care zici ca nu ii pasa de dinamo ala v-a batut pe ghencea de paste cu 4-2...

 •  19 Aprilie 2008, 12:24

PT. GIGI - Cred că a-ţi început să tremuraţi că s-a întors Rednic la Dinamo. Iar vă lasă la 15 puncte în urmă.

 •  19 Aprilie 2008, 11:56

Numai un excrement putea sa se ascunda sub pseudonimul de 'gigi'

Vezi toate comentariile (6)
Comentează