FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Pierd talismanul pentru derby? Palici riscă să rateze meciul cu Steaua

Palici încă n-a semnat prelungirea contractului cu Dinamo, dar Contra a spus că Antun ar vrea să continue dacă va rămâne și el
Palici încă n-a semnat prelungirea contractului cu Dinamo, dar Contra a spus că Antun ar vrea să continue dacă va rămâne și el

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2017 00:00

Antun Palici, căpitanul roș-albilor, riscă să vadă din tribune meciul cu Steaua, din cauza unor probleme la coapsă. Croatul a prins cele mai multe meciuri din seria de 10 fără înfrângere cu rivalii.

"Câinii" calculează deja o posibilă pierdere pentru partida cu Steaua de duminică, al 5-lea Derby de România din actuala ediție. Antun Palici, 28 de ani, n-a jucat aseară la Turnu Severin din cauza unor probleme la coapsă, iar accidentarea riscă să-l țină în tribună și la meciul din weekend.

Croatul s-a lovit la partida cu CS U (0-0) din etapa precedentă de play-off, a forțat în pregătiri și în stagiul de la Brașov, din pauza competițională, iar situația medicală a căpitanului dinamovist s-a înrăutățit. Roș-albii au evitat să dea un verdict final vizavi de Palici.

Un gol și două assist-uri cu rivalii

Croatul ar putea fi o pierdere și ca superstiție pentru "câini". Antun a fost convins să semneze cu Dinamo și după ce a asistat din tribune la Derby-ul de România încheiat la egalitate, 0-0, primul din seria de 10 meciuri fără eșec a roș-albilor cu marii rivali.

A prins pe teren 8 confruntări cu Steaua, remarcându-se printr-un gol și două assist-uri. A ratat una singură în acest decurs, tot din cauza unei accidentări, 3-1 pe Național Arena pe 30 noiembrie 2016. Alături de Steliano Filip, Palici este fotbalistul cu cele mai multe derby-uri la activ din seria de 10!

2goluri și 8 pase decisive are Palici pentru roș-albi în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează