FOTBAL  »  Superliga  »  UEFA JUDECĂ AZI CAZUL DINAMOVISTULUI

Pierde Marius Niculae şi turul cu Hajduk Split?

Articol de - Publicat joi, 22 iulie 2010 00:00

Forul european judecă astăzi la Nyon toate actele de indisciplină de pe teren petrecute săptămîna trecută în preliminariile Champions League şi Europa League. Sub incidenţa penalităţilor pentru cartonaşele roşii primite joia trecută cade şi dinamovistul Marius Niculae, care a avut o intrare dură la Alexandru Cheltuială, de la Olimpia Bălţi.

Dinamoviştii cred că atacantul roş-albilor va primi două etape de suspendare, ceea ce înseamnă că ar rata şi meciul de joia viitoare, cu Hajduk Split, din Ştefan cel Mare. Pe seară, "cîinii" vor primi confirmarea oficială. Niculae va fi diseară doar spectator la meciul Dinamo - Olimpia Bălţi, de la ora 20:45.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ravanelly
ravanelly  •  22 Iulie 2010, 21:28

nu are nimik daca sta in tribuna oricum dinamo nu pierde nimik al vor folosi pe post de spectator si asa ca aveau 200 inainte de partida, ahahahahahhaa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează