FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

Pierdere grea pentru Dică înaintea derby-ului cu CFR » Cel mai imprundent stelist a comis-o din nou și va fi suspendat

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 20:36

De departe cel mai dur stelist din acest sezon, Junior Morais, 32 de ani, a comis-o din nou în partida de la Botoșani și a primit cartonaș galben. Va fi suspendat în "șocul" cu CFR de sâmbăta viitoare. 

În minutul 34, brazilianul, folosit azi la jumătatea terenului, l-a faultat dur pe Golofca în preajma careului, suficient cât să fie avertizat. Al 7-lea "galben" al sezonului are o consecință clară: Morais nu va fi pe teren la următorul meci, unul atât de important pentru steliști. 

Nu doar că e cel mai avertizat stelist din acest sezon, dar Junior Morais a comis și 2 penalty-uri: în înfrângerea de la Craiova, 1-2, în victoria cu Astra, 1-0.

FCSB - CFR Cluj, epilogul fotbalistic al anului 2018, se joacă sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Urmărește AICI partida dintre FC Botoșani și FCSB, în format liveTEXT&FOTO&VIDEO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dybala21
dybala21  •  17 Decembrie 2018, 06:47

Nu iti bate capul cu el. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  17 Decembrie 2018, 05:09
Postat de Mircea-Hortensiu Tomus pe 16 Decembrie 2018, 22:20

1.FCSP a avut în teren ,majoritatea timpului, 14 jucători -11 +3 arbitri. 2.Două goluri din situații neregulamentare-respectiv glolul 1 al FCSB-ului, plecat din ofsaid, iar golul 2 în urma unui faut. 3.Golul anulat Botoșaniului, presupus din ofsaid, nici vorbă. Mingea respinsă de Bălgrădean a fost corect jucată și marcarea golului corectă.(din noua arbitrajul). 4.Bolcajul mental a fost-cei trei arbitri au arbitrat pro FCSB. Chia atenționez comisia care armărește corectitudinea arbitrajelor, să urmărească corectitudinea arbitrului de centru de la acest jos-pro FCSB oriunde pe orice teren ar juca.

ai auzit de pozitie de offside reactivata? chiar daca ajunge mingea la el dupa ce a respins portarul, in momentul sutului era afara din joc! daca nu participa la faza este ok, arbitrul poate lasa jocul liber, daca intervine, se reactiveaza pozitia si este offside! a fost offside de un metru acolo, la golul anulat Botosaniului!

lucghencea
lucghencea  •  17 Decembrie 2018, 01:02

Jucatorii lui Dica nu sunt stelisti asa cum nici Dica nu a fost si nu e stelist ci a fost jucatorul unui alt club , fiindca nu a fost niciodata legitimat la clubul care detinea marca STEAUA fotbal pana in 2003 . Va rugam sa nu mai recidivati si dezinformati .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează