FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Pierderi importante pentru Ovidiu Burcă înaintea duelului cu Rapid: „Cred că atunci vor reveni”

Pierderi importante pentru Dinamo înaintea jocului cu Rapid FOTO: Cristi Preda
Pierderi importante pentru Dinamo înaintea jocului cu Rapid FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 27 august 2023 16:19 / Actualizat duminica, 27 august 2023 17:06

Fără Dani Iglesias și Gorka Larrucea în teren, Dinamo a remizat cu Petrolul Ploiești, 1-1. Aceștia vor fi indisponibili pentru Dinamo și în partidele cu Metaloglobus și Rapid, programate în următoarea săptămână.

La finalul confruntării cu „lupii galbeni”, Ovidiu Burcă a vorbit de accidentările celor doi mijlocași și a explicat că aceștia nu vor putea să-i ajute pe alb-roșii în următoarea perioadă.

Ianis Hagi a plecat de la Rangers! A fost prezentat de noua echipă
SPANIA
Ianis Hagi a plecat de la Rangers! A fost prezentat de noua echipă

VIDEO. Ovidiu Burcă despre accidentările lui Iglesias și Laruceea: „Vor fi afară din circuit în perioada asta”

„Nu știu dacă sunt accidentări grave. Dar 10-12 zile sunt în afara circuitului după mai vine și perioada în care trebuie să se întoarcă la antrenamentul specific. Dar cam 2 săptămâni sunt afară”, a spus Ovidiu Burcă la finalul partidei cu Petrolul.

Pentru Dinamo urmează o perioadă cu două jocuri într-o săptămână. Marți, „câinii” se vor deplasa la Târgoviște pentru partida din Cupa României, cu Metaloglobus, ca mai apoi, pe 1 septembrie,  să evolueze în derby-ul cu Rapid în campionat.

Lamine Ghezali se simte bine, a stat o lună de zile. Nu mai are dureri, dar e nevoie de răbdare să revină la forma inițială.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Reacția Elisabetei Lipă, după ce dinamoviștii s-au plâns de starea gazonului de pe „Arcul de Triumf”: „Au posibilitatea să se ducă și să joace pe alte stadioane”

Prezentă la Campionatul Național de canotaj pe mare, organizat la Constanța, Elisabeta Lipă a comentat afirmațiile celor de la Dinamo, legate de starea suprafeței de joc de pe „Arcul de Triumf”.

„Dacă nu este bine îngrijit gazonul de către stat, cei de la Dinamo au posibilitatea să se ducă și să joace pe alte stadioane, unde terenul se prezintă mult mai bine. Să nu uităm că avem temperaturi foarte mari, iar gazonul nu are cum să nu sufere, având în vedere că acolo se desfășoară și meciuri de fotbal, și antrenamente de rugby, pentru că naționala va începe Cupa Mondială.

Gazonul este foarte folosit și nu are timp să-și revină, date fiind temperaturile ridicate și folosirea excesivă a acestuia. Asta nu înseamnă că între pauzele competiționale gazonul n-o să fie revigorat. 

Deci, cui nu-i convine... Statul român are terenuri, privatul la fel, au posibilitatea să joace unde vor ei. Nimeni nu-i obligă să joace pe «Arcul de Triumf»”, a declarat Elisabeta Lipă.

Citește și alte știri: 

Adrian Mititelu Jr. confirmă că Marius Șumudică și Florin Prunea nu vin la FCU Craiova: „Discuțiile sunt sistate definitiv”

Detalii de ultimă oră de la negocierile dintre FC Botoșani și Nicolae Dică: „Ne-am înțeles, sper să ne revenim!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Trotsky
Trotsky  •  27 August 2023, 21:57

Hop si doamna chestor ... când era comandanta la CS era supărată ca echipa de seniori de la rugby are prea mulți jucători, nu aflase ca sunt 15 titulari ... ca sa vezi ...

cordell.hull
cordell.hull  •  27 August 2023, 18:00

Mare dinamovistă lipă cu l mic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează