FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu Jr. confirmă că Marius Șumudică și Florin Prunea nu vin la FCU Craiova: „Discuțiile sunt sistate definitiv”

Adrian Mititelu Jr, fiul patronului lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a confirmat faptul că negocierile cu Marius Șumudică (52 de ani) și Florin Prunea (55) au picat definitiv.
Adrian Mititelu Jr, fiul patronului lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a confirmat faptul că negocierile cu Marius Șumudică (52 de ani) și Florin Prunea (55) au picat definitiv.

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 14:37 / Actualizat duminica, 27 august 2023 14:58

Adrian Mititelu Jr, fiul patronului lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a confirmat faptul că negocierile cu Marius Șumudică (52 de ani) și Florin Prunea (55) au picat definitiv. 

Adrian Mititelu avea de gând să-l instaleze pe Florin Prunea ca președinte și să-l numească pe Marius Șumudică drept noul antrenor principal al echipei. Adrian Mititelu spune însă că nici Șumudică, nici Prunea, nu vor mai ajunge la FCU Craiova

Răsturnare șocantă: Șumudică NU mai semnează cu FCU Craiova! Nici Prunea nu mai vine
FCU CRAIOVA
Răsturnare șocantă: Șumudică NU mai semnează cu FCU Craiova! Nici Prunea nu mai vine

Părțile nu s-au înțeles asupra unor clauze contractuale, iar FCU Craiova se va reorienta spre căutarea unui nou antrenor și a unui nou președinte. 

Adrian Mititelu Jr. confirmă că Marius Șumudică și Florin Prunea nu mai vin la FCU Craiova: „Au picat discuțiile”

„Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova. 

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte. 

O să facem o echipă puternică, avem şi acum o astfel de echipă, dar vom încerca să aducem ordine şi disciplină, astfel încât această echipă frumoasă să îşi atingă obiectivele”, a punctat Adrian Mititelu Jr. conform Fanatik. 

Marius Șumudică nu mai semnează cu FCU Craiova

„A căzut totul, pentru că n-au fost de acord cu clauzele mele”, a declarat Șumudică pentru GSP.ro. 

De altfel, Gazeta informa sâmbătă despre o clauză-problemă. Șumudică a avut o cerință fermă: în cazul în care era dat afară de FCU Craiova, antrenorul voia să se asigure că și el, și staff-ul lui vor primi la reziliere toate salariile prevăzute în contract. Așa prevede și contractul-cadru al Federației, în cazul în care nu e introdusă o clauză specială.

Mititelu nu a fost de acord, patronul FCU Craiova era oricum nemulțumit de pretențiile salariale foarte ridicate ale lui Șumudică și își dorea ca antrenorul, în cazul unei despărțiri, să rezilieze având banii la zi.

Nici Florin Prunea nu mai vine președinte la FCU Craiova!

Adrian Mititelu Jr. afirma sâmbătă că s-a „înțeles de principiu” cu Florin Prunea pentru postul de președinte. GSP a aflat însă că și aceste negocieri au picat, Prunea nu mai vine în Bănie!

  • Florin Prunea nu a mai activat la un club din Superliga de mai bine de 3 ani. El pleca de la Dinamo în vara lui 2020, unde ocupase funcția de președinte timp de un an.
  • Fostul goalkeeper al naționalei a mai fost președinte și la FCM Bacău, Astra și Poli Iași.

VIDEO. Adrian Mititelu Jr, vedetă pe TikTok: „Mă ocup cu fotbal și imobiliare”

Citește și: 

Surpriză la antrenamentul FCSB: cine s-a pregătit cu vicecampioana + Un fotbalist s-a accidentat și a ajuns direct la vestiare

Detalii de ultimă oră de la negocierile dintre FC Botoșani și Nicolae Dică: „Ne-am înțeles, sper să ne revenim!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  28 August 2023, 03:59
Postat de MarianDragne76 pe 27 August 2023, 16:45

doi papagali nu au bani si se umfla in pene oricum echipa este ca si retrogrdata un lucru este cet la Fcu scandalul este la ordinea yilei !antrnor lipsa dar scandal mult asa ceva nu se intampla la nici o echipa din liga 1 fara continuitate si fara antrenor !PAPAGALI TATUATI SI ATAT !

cam pe ce limba straina ai scris??

X01Y
X01Y  •  27 August 2023, 18:32

Mi se pare ciudat ca un contract cu oricine să includă la clauze achitarea anticipată a salariilor, nu mici, chiar dacă munca nu dă satisfacție. Cu alte cuvinte, ***' de mutulică trebuia să-l plătească pe Șumudică și pe gealații lui, "freo" 5 bucăți, doar pentru că el e șmecher. E , dacă o ține tot așa, în curând o sa ajungă să o antreneze pe Simona Halep pentru Wimbledon-u' din 2025 sau pe fetele de la FC Rapid Giurgiu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eunescu09
eunescu09  •  27 August 2023, 17:14

Cei doi oameni de fotbal s-au purtat ca niște *** și apoi te jupoaie de viu. Nu se poate accepta un astfel de comportament. Care sunt garanțiile celor doi, ce își asuma ei? Nimic. În schimb vor sa îl jupoaie pe Mititelu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează