FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

El e alesul lui Mititelu. FCU Craiova va avea un nou președinte: „Urmează să semnăm actele”

Florin Prunea, 55 de ani, va fi noul președinte al celor de la FCU Craiova.
Florin Prunea, 55 de ani, va fi noul președinte al celor de la FCU Craiova.

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 17:41 / Actualizat duminica, 27 august 2023 00:24

Florin Prunea, 55 de ani, va fi noul președinte al celor de la FCU Craiova.

După înfrângerea de pe teren propriu cu Rapid, scor 3-5, de vineri seară, patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, anunța că va face un pas în spate și că are de gând să angajeze profesioniști în organigrama clubului. 

Gino Iorgulescu și fiul său, din nou ținta unui mesaj afișat de ultrașii români: „Omori oameni șofând drogat, banii rezolvă orice problemă...”
PROTEST
Gino Iorgulescu și fiul său, din nou ținta unui mesaj afișat de ultrașii români: „Omori oameni șofând drogat, banii rezolvă orice problemă...”

Florin Prunea, noul președinte de la FCU Craiova

Gazeta Sporturilor a informat că patronul lui FCU Craiova vrea să-l numească pe Marius Șumudică antrenor principal și pe Florin Prunea președinte.

Dacă negocierile cu Șumudică se anunță a fi unele dificile, familia Mititelu a bătut palma cu Prunea. „Ne-am înțeles de principiu și urmează să semnăm actele”, a spus Adrian Mititelu Jr., conform ProSport.

El e alesul lui Mititelu. FCU Craiova va avea un nou președinte: „Urmează să semnăm actele”
Florin Prunea
  • Florin Prunea nu a mai activat la un club din Superliga de mai bine de 3 ani. El pleca de la Dinamo în vara lui 2020, unde ocupase funcția de președinte timp de un an. 
  • Fostul goalkeeper al naționalei a mai fost președinte și la FCM Bacău, Astra și Poli Iași

Adrian Mititelu: „Pe mine nu mă veți mai vedea”

„Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști, pe mine nu mă veți mai vedea. Fiul meu m-a convins să fac pasul ăsta. De asta și anunț decizia, ca să nu mai pot reveni. Am o vârstă, nu vreau să mai stau stresat. 

Săptămâna viitoare vom angaja un președinte, un antrenor cu tot staff-ul lui. Un antrenor care a mai câștigat ceva, un președinte care a mai câștigat ceva. Vor răspunde în fața acționarilor, în fața copiilor mei”, preciza Mititelu imediat după eșecul cu Rapid.

Marius Șumudică, marea dorință a lui Adrian Mititelu

Marius Șumudică, antrenor liber de contract de la începutul verii, după despărțirea de saudiții de la Al Raed, este tehnicianul pe care Adrian Mititelu vrea să-l aducă la FCU Craiova. Judecând după declarațiile celor doi, mutarea nu pare ușor de realizat.

Da, recunosc că îl vreau pe Marius Şumudică. Să vedem dacă o să am bani pentru el, am auzit că e destul de scump. Nu îl cunosc foarte bine, dar am auzit numai lucruri bune despre el. Fanii m-au înnebunit cu Şumudică, are o priză extraordinară

- Adrian Mititelu

Sunt un antrenor curtat, dar vreau să stau puțin departe de fenomen. Am oferte, contacte cu patroni din România. Au fost făcute și publice, însă nu am luat nicio decizie. Nimic nu mă atrage să iau decizia de a antrena în acest moment

- Marius Șumudică

VIDEO. De unde a început scandalul dintre Gabi Enache și Adrian Mititelu: „Un jucător n-ar trebui să întrebe de programul echipei pe grup”

Mai multe articole de actualitate:

„Dexter” din apărarea Botoșaniului a terminat două facultăți și este pasionat de lectură: „Îl admir foarte mult pe Neagu Djuvara”

„Ce au făcut e nociv!” » Andrei Nicolescu a criticat gestul acționarilor minoritari: „Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
Jumygool
Jumygool  •  29 August 2023, 11:50
Postat de george.br pe 26 August 2023, 21:09

Mafalda, tu erai??

Asa se pare

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 August 2023, 21:48

Abia astept scandalul clonatilor cu prunea. Si cu sumudica! Ii îngroapă astia 2! B scrie pe clona! La anul jumări la matineu clonatilor… pe ielif!

X01Y
X01Y  •  26 August 2023, 21:47

Sper să aibă mai mult noroc cu Sumudică. Și ce dacă o are mică? Mutulică o are și mai mică. Compensează Prunea cu tunu' lui, pentru că nu are cu ce altceva. Poate dacă-l aduceau pe Cristea și pe Tudy, să-i ajute ăia, mai câștigau și ei.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează