FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Cele două nume grele cu care Mititelu vrea să dea lovitura la FCU Craiova

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de , - Publicat sambata, 26 august 2023 11:01 / Actualizat sambata, 26 august 2023 11:33

După înfrângerea de pe teren propriu cu Rapid, scor 3-5, de vineri seară, patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, anunța că face un pas în spate și are de gând să angajeze profesioniști în organigrama clubului. 

Gazeta Sporturilor a aflat că patronul lui FCU Craiova vrea să-l numească pe Marius Șumudică (52 de ani) ca antrenor principal al echipei și pe Florin Prunea (55) în funcția de președinte al clubului. 

„Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști, pe mine nu mă veți mai vedea. Fiul meu m-a convins să fac pasul ăsta. De asta și anunț decizia, ca să nu mai pot reveni. Am o vârstă, nu vreau să mai stau stresat. 

Săptămâna viitoare vom angaja un președinte, un antrenor cu tot staff-ul lui. Un antrenor care a mai câștigat ceva, un președinte care a mai câștigat ceva. Vor răspunde în fața acționarilor, în fața copiilor mei”, preciza Mititelu. 

FCSB scoate din buzunar o avere pentru deplasarea de la Arad, cu UTA + Incredibil: la 1:00 sunt la hotel, la 7:00 în aeroport
UTA ARAD - FCSB
FCSB scoate din buzunar o avere pentru deplasarea de la Arad, cu UTA + Incredibil: la 1:00 sunt la hotel, la 7:00 în aeroport

Marius Șumudică și Florin Prunea, doriți de Adrian Mititelu la FCU Craiova 

Marius Șumudică, antrenor liber de contract de la începutul verii, după despărțirea de saudiții de la Al Raed, este tehnicianul pe care Adrian Mititelu vrea să-l numească pe banca lui FCU Craiova

De altfel, pe data de 19 august, Adrian Mititelu recunoștea public că vrea ca Șumudică să fie noul antrenor al echipei, după despărțirea de Nicolae Dică. 

„Da, recunosc că îl vreau pe Marius Şumudică. Nu mă mai grăbesc. Să vedem dacă o să am bani pentru el, am auzit că e destul de scump. Nu îl cunosc foarte bine, dar am auzit numai lucruri bune despre el”, spunea atunci Mititelu, conform Prosport. 

Florin Prunea, dorit ca președinte în locul lui Marcel Pușcaș

La FCU Craiova ar urma să aibă loc și o schimbare la nivel administrativ. Florin Prunea, fostul portar de la Dinamo, Universitatea Craiova sau Universitatea Cluj, este varianta la care Adrian Mititelu s-a gândit pentru postura de președinte al clubului. Acesta ar urma să-l înlocuiască pe Marcel Pușcaș, cel care ocupă în prezent funcția de președinte la FCU Craiova. 

Florin Prunea nu a mai activat la un club din Superliga de mai bine de 3 ani. El pleca de la Dinamo în vara lui 2020, unde ocupase funcția de președinte timp de un an. 

Fostul goakeeper al naționalei a mai fost președinte și la FCM Bacău, Astra și Poli Iași. A mai activat și ca director sportiv la Dinamo

VIDEO. De unde a început scandalul dintre Gabi Enache și Adrian Mititelu: „Un jucător n-ar trebui să întrebe de programul echipei pe grup”

Citește și: 

„Dexter” din apărarea Botoșaniului a terminat două facultăți și este pasionat de lectură: „Îl admir foarte mult pe Neagu Djuvara”

„Ce au făcut e nociv!” » Andrei Nicolescu a criticat gestul acționarilor minoritari: „Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (48)
danglumetu
danglumetu  •  27 August 2023, 13:49

sa vezi ''jupuiala'' dracului din partea lui prunea si ninel! oricum, ideea ca vitaminizatul si tatuatul mititelu-mic e seful celor doi, ma amuza teribil!

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  26 August 2023, 19:57

hai lasa-ma!

Seanotes
Seanotes  •  26 August 2023, 17:48

Sumudica nume greu, cred ca s-a auto-propus antrenor la toate echipele din Superliga! HA HA!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează