FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Se dezintegrează înaintea reluării campionatului: 3 jucători au plecat de la echipă! Un lider din vestiar devine liber în 15 zile

Gabi Tamaș are contract cu Astra până pe 15 iunie +17   FOTO
Gabi Tamaș are contract cu Astra până pe 15 iunie

Articol de - Publicat luni, 01 iunie 2020 07:43

Trei fotbaliști au plecat deja de la Astra Giurgiu Julien Begue, Ionuț Biceanu și Georgi Kitanov. Situația lui Gabi Tamaș rămâne în aer.
 

Astra se dezintegrează înaintea reluării campionatului. Ocupanta locului 4, la 6 puncte de liderul CFR, a rămas fără trei fotbaliști, existând riscul ca și un alt titular să divorțeze de giurgiuveni. Portarul bulgar Georgi Kitanov (25 de ani), mijlocașul român Ionuț Biceanu (26 de ani) și cel francez Julien Begue (26 de ani) s-au despărțit deja de Astra. 

Fundașul Gabriel Tamaș (36 de ani), al cărui contract expiră pe 15 iunie, încă nu se știe dacă va continua cu campioana României din 2016.

23 de etapedin 28 posibile a bifat Begue pentru Astra în acest sezon

2 goluriși 4 assist-uri a reușit mijlocașul francez Begue în 24 de meciuri în actuala ediție, în toate competițiile

 Kitanov nu mai era în planurile staff-ului tehnic de dinaintea pandemiei, nu e o surpriză. Begue și Biceanu nu au mai revenit la antrenamentele formației, n-au urcat la Cheile Grădiștei, contractele lor expirând la finele acestei luni. De asemenea, și Tamaș este în ultimele zile ale înțelegerii cu Astra, dar în cazul internaționalului se va mai negocia ca el să continue măcar până la finalul ultimei etape a sezonului. 

„Begue n-a vrut să-și prelungească acordul, a plecat, Biceanu la fel. O să vedem ce vom rezolva cu Tamaș, s-ar putea să extindem pe ncă un an. Gabi se pregătește exemplar"
Dani Coman, președinte Astra

Elevii lui Bogdan Andone încheie astăzi cantonamentul de două săptămâni de la Cheile Grădiștei, după ce vor efectua al treilea test covid-19. De-abia după ce acest protocol va fi făcut, jucătorii vor pleca spre domiciliile lor. Fotbaliștii vor fi liberi până miercuri. 

13 partidea adunat Biceanu în actualul campionat, reușind un gol

21 de meciuria strâns Tamaș pentru Astra și a marcat un gol

VIDEO. Budescu, fază genială la antrenamentele

FOTO. Cum se practică sportul în timpul stării de alertă

+13 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dumitru Dragomir, declarații incendiare despre Victor Ponta: „Pusesem mâna pe un scaun, îl alergam prin toată televiziunea” + acuze GRAVE: „El și Dragnea i-au promis amnistie fiscală ca să nu fiu ales”

Un nou boicot în Liga 1! Clubul cere fani pe stadioane: „Măcar abonații să vină la meciuri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  01 Iunie 2020, 22:31

Gabi se desinfecteaza exemplar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează