FOTBAL  »  Superliga  »  PROPUNERE

Un nou boicot în Liga 1! Clubul cere fani pe stadioane: „Măcar abonații să vină la meciuri”

Articol de - Publicat duminica, 31 mai 2020 11:07

Poli Iași a anunțat că va încerca să blocheze inițiativa de disputare a meciurilor din acest sezon din Liga 1 cu porțile închise, așa cum a anunțat președintele Klaus Iohannis și cum e prevăzut în protocolul MTS.

După ce insistat pentru ca play-out-ul să nu se mai dispute în acest sezon, președintele moldovenilor, Ciprian Paraschiv, a lansat o propunere inedită. Acesta vrea ca fanii să fie prezenți 

 

„În Polonia este permis accesul spectatorilor la meciuri pe 25% din locurile din stadion, iar în Ungaria păstrând distanțarea. La noi s-a dat undă verde spectacolelor în aer liber. Fotbalul e un spectacol în aer liber. Cred că măcar abonații cluburilor ar trebui să aibă permisiunea să vină la meciurile echipelor favorite" a spus Paraschiv. 

Acesta s-a referit la Poli Iași: „Noi avem circa 1 400 de abonaţi, iar stadionul are aproximativ 12 000 de locuri. Astfel, maximum 12% din locurile arenei din Copou ar fi ocupate. Cred că e un grad de umplere care nu generează riscuri".

„Tot de la 1 iunie, vor deveni posibile spectacolele în aer liber, cu un număr de până la maximum 500 de spectatori, însă aceștia vor trebui să fie așezați pe scaune, la distanțele care sunt impuse de regulile de distanțare, cu un control foarte strict la intrare și, evident, cu respectarea tuturor normelor de igienă. Competițiile vor fi posibile în aer liber, mai puțin sporturile de contact, și se vor desfășura în această etapă fără spectatori”
Klaus Iohannis

VIDEO Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

FOTO Cum se practică sportul în București în timpul pandemiei de COVID-19

+13 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

DOCUMENT Măsurile privind reluarea competițiilor, publicate în Monitorul Oficial: 3 informații esențiale vizează Liga 1

10 reguli la meciurile din Liga 1 stabilite de protocolul final MTS - Ministerul Sănătății

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
forza_csms
forza_csms  •  31 Mai 2020, 21:28
Postat de dora pe 31 Mai 2020, 14:44

Am vazut la Clinceni, Voluntari ori Chiajna in tribune mai multi spectatori decat la unele meciuri de acasa ale celor de la Iași sau de la Dinamo.

Zi sa mori tu. Cred ca n-ai vazut bine.

3273676242659958
David Titi  •  31 Mai 2020, 17:55
Postat de dora pe 31 Mai 2020, 14:44

Am vazut la Clinceni, Voluntari ori Chiajna in tribune mai multi spectatori decat la unele meciuri de acasa ale celor de la Iași sau de la Dinamo.

Esti sanatos la cap....inseamna ca nu ai fost in Copou pe stadion....sa vezi atmosfera.....baiatule.....Borussia D de Romania....suntem....Pacat k nu avem stadion dar la nr suporteri batem Craiova, lejer

lake1001
lake1001  •  31 Mai 2020, 16:01
Postat de sibelius pe 31 Mai 2020, 14:41

O sa te obsedeze Chiajna si in liga a III-a?

Mă gîndeam ca fcfcsb o să inceapă ascensiunea din liga 4, dar e ok si din a 3-a . Succees .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează