FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Pigliacelli a devenit tătic: „Dacă va fi și el portar la Craiova va fi super”

Mirko Pigliacelli
Mirko Pigliacelli

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 20:25 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 20:35

Mirko Pigliacelli (28 de ani), portarul celor de la CSU Craiova, a devenit în cursul zilei de astăzi tătic. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului din Bănie.

Soția jucătorului italian, Martina, a adus pe lume un băiețel, pe care îl va chema Christian.

Aflat în cantonamentul de iarnă, proaspătul tătic a făcut primele declarații pentru site-ul clubului. „Sunt foarte bine, mă simt foarte fericit, împlinit! Sper să îl văd cât mai repede!”, a declarat goalkeeper-ul oltenilor.

3 echipe din Liga 1 nu mai pot realiza transferuri: „UEFA ne-a sancționat”
SANCȚIUNI
3 echipe din Liga 1 nu mai pot realiza transferuri: „UEFA ne-a sancționat”

Postarea a adunat foarte multe comentarii, fanii olteni felicitându-l pe portarul italian pentru cea mai mare reușită din viața personală. „Am văzut mesajele transmise de suporteri. Le mulțumesc pentru urări! Sper să ne întâlnim cât mai repede la stadion, la meci și să ne bucurăm împreună!”, a răspuns Pigliacelli.

„Sper că va face ce vrea el, dar dacă va fi și el portar la Craiova va fi super”, a adăugat Mirko Pigliacelli.

Mirko Pigliacelli, pe picior de plecare  

Aflat în ultimele șase luni de contract, portarul din peninsulă s-ar putea despărți de CSU Craiova după ce evoluțiile sale din ultima perioadă au fost oscilante. Laurențiu Reghecampf nu a iertat gafele făcute de Pigliacelli, iar titularul incontestabil dintre buturile Științei a fost trecut pe bancă. Tehnicianul l-a preferat pe David Lazar, în timp ce Pigliacelli a fost pus pe lista neagră a antrenorului.

Jucătorul cotat de Transfermarkt la 1,4 milioane de euro a ajuns în Bănie în vara lui 2018, iar șase luni mai târziu a fost transferat definitiv de formația din sudul țării. Acesta a venit de la Pro Vercelli, pentru 300.000 de euro. 

În tricoul Craiovei, Pigliacelli a izbutit să înscrie și un gol, din penalty, în poarta FCSB-ului. Acesta a fost eroul juveților în Supercupa României cucerită în luna iulie a anului trecut, atunci când a apărat trei lovituri de departajare. 

Articol de Maria Olteanu

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1: 

Dinamo vrea un om de bază de la revelația Ligii 1! Fotbalistul nu a fost luat în cantonament

Soția unui fotbalist de la Clinceni n-a mai rezistat! Mesaj acid pentru Anamaria Prodan și investitorul care s-a „evaporat”: „Gura mică, totul e fake la voi!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Ianuarie 2022, 04:03

...un articol bun...vrem cat mai multe asemenea articole...

suporterucv
suporterucv  •  08 Ianuarie 2022, 00:08

Cel mai bun portar pe care l-a avut Craiova fotbalistica in ultimii 20 de ani !! De acord, mai greseste cateodata, da emotii la fentele pe care le face uneori in careu, dar realizarile pe ansamblu sunt mai multe decat gafele ! Sa nu uitam si de penalty-urile aparate in calificarea cu Honved (singura care merita tinuta minte din pacate), de penalty-urile aparate in Supercupa Romaniei cu CFR !! Iar jocul de picior si lansarile de mingi in adancime sunt de exceptie (cel putin pt Liga 1). As vrea sa-l mai vad intre buturile Universitatii si in campionatele viitoare. Dar sa aiba intr-adevar si o rezerva pe masura. David Lazar e ok. La nivel de portari nu cred ca sunt probleme la Craiova actuala.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  07 Ianuarie 2022, 23:43

De la Silviu Lung incoace, e cel mai bun.... restul sunt mincinosi si praf! Succes Mirko! Sper sa fii nr. 1 la Craiova in urmatorii ani!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează