LIGA 1

Pînă în 2010!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2008 00:00

Sabău a semnat ieri prelungirea contractului pe încă două sezoane cu trupa lui Jean Pădureanu

Curtat intens în această iarnă de Dinamo, dar şi de Rapid, înainte de a-l instala pe Rednic, antrenorul bistriţenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a acceptat ieri să-şi prelungească angajamentul scadent în vară cu încă doi ani, pînă în 2010.

Negocierile dintre preşedintele Jean Pădureanu şi Sabău s-au purtat în cantonamentul echipei din Antalya, iar înţelegerea a fost confirmată de şeful Gloriei, după ce "Moţu'" a cerut un răgaz de o zi. "Am bătut palma cu Neluţu şi am semnat prelungirea. Va mai rămîne încă doi ani la Bistriţa pentru a ne îndeplini obiectivele stabilite împreună: o bază ultraperformantă de antrenament şi un lot cu media de vîrstă 22-23 de ani, care să se lupte pentru cupele europene", a declarat Pădureanu.

"Am decis să rămîn la Bistriţa, unde am linişte, încredere şi răbdare din partea clubului, atribute esenţiale în munca de antrenor. E ceea ce a contat decisiv pentru mine", a confirmat Sabău. Surse autorizate afirmă că Pădureanu s-a grăbit şi pentru că dinamoviştii ar fi reînceput să-l sune insistent pe Neluţu după rezultatele foarte slabe obţinute în turneul din Cipru.Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (1)
 •  04 Februarie 2008, 13:20

este cel mai bun trasfer pe care il putea face tata jean pentu gloria.FORTZA GLORIA

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Sevilla - Manchester United
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1