FOTBAL  »  Superliga  »  BARCELONA - ESPANYOL 1-0

BARCELONA - ESPANYOL. Pique continuă ironiile cu VAR » Reacții diferite după eliminările din derby

Pique continuă lupta cu VAR // FOTO: Guiver/GettyImages +8   FOTO
Pique continuă lupta cu VAR // FOTO: Guiver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 16:01 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 16:13

După Barcelona - Espanyol 1-0, Pique, fundașul Barcei, a comentat iar arbitrajul, legându-se de eliminările lui Ansu Fati şi Pol Lozano.

Barcelona a revenit, după „accidentul" Villarreal, la jocul plictisitor, stilul ineficient şi chinul postpandemie, cu un 1-0 tras de păr în derbyul cu Espanyol. Şuturi puţine pe poartă (niciunul până la pauză cu ultima clasată!), ocazii rare şi paradele lui Ter Stegen (două decisive la 0-0) care o menţin în cursa pentru titlu. 

Griezmann a picurat un strop de culoare, pasând cu călcâiul la unicul gol, altfel norocos, al lui Suarez. Cine ştie însă ce s-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi jucat 10 la 10, cu spaţii mai mari deschise de cele două eliminări?

Săgeţi din nou către Real Madrid

Cenuşiul meciului a fost condimentat de Piqué, care s-a folosit de cartonaşele roşii dictate la interval de trei minute (50-53) de Martínez Munuera lui Ansu Fati, respectiv Pol Lozano, ambele pentru atacuri violente cu talpa pe tibia adversarului, pentru a continua să critice asistentul video.

„Bravo, bravo, încă unul!", a aplaudat ironic după ce Barça a rămas în inferioritate, Ansu Fati abia intrând de cinci minute în locul lui Semedo. Dar a aprobat apoi a doua decizie luată cu VAR, „E roşu foarte clar", la o intrare la fel de dură chiar asupra sa. Războiul, alimentat şi de presa catalană, e îndreptat constant contra rivalei Real, care ar fi ajutată de arbitraje. 

Sigur n-am făcut un joc mare, ne-a fost greu cu o apărare aglomerată. Nu am avut spaţii, nici precizie să ne mişcăm. Planul de după pauză mi-a fost ruinat de eliminarea lui Fati, dar nu ştiu dacă puteam face mai mult
Quique Setién, antrenor Barcelona

6 eliminăria suferit Barça în acest campionat, de 11 sezoane nu a mai avut atât de multe. O depăşesc numai Espanyol (9), Valencia şi Betis (câte 7

22 de meciurifără eşec are Barcelona în derbyurile cu Espanyol, cea mai lungă serie contra unei echipe din LaLiga, la egalitate cu VillarrealD

FOTO. Imagini tari de la Barcelona - Espanyol

+4 FOTO

Citește mai multe știri din La Liga: 

Espanyol, retrogradată după 26 de ani! Ce spune antrenorul după eșecul cu Barcelona

Alertă la Real Madrid! Un fotbalist al liderului din La Liga, izolat la domiciliu și testat pentru COVID-19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
realcf
realcf  •  11 Iulie 2020, 00:45

Asta se lasa de fotbal, daca castiga Realul titlul!!

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  09 Iulie 2020, 18:12

Domnul Shakira plange in continuare. Tipic si patetic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează