INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANYOL 1-0

BARCELONA - ESPANYOL 1-0. Espanyol, retrogradată după 26 de ani! Ce spune antrenorul după eșecul cu Barcelona

Espanyol a ajuns la patrulea eşec cu Rufete pe bancă // FOTO: Guliver/GettyImages +8   FOTO
Espanyol a ajuns la patrulea eşec cu Rufete pe bancă // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 13:38 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 14:43

Espanyol a pierdut pe terenul rivalei Barcelona, 0-1, și retrogradează din La Liga. Pentru a cincea oară în istoria clubului, Espanyol cade din elită, fiind ancorată pe ultimul loc, după al patrulea eşec cu Rufete pe bancă. Alb-albaştrii aveau nevoie de victorie şi au plâns amar la final.

Nici al patrulea antrenor din acest sezon nu a putut redresa o situaţie şi aşa disperată lăsată după demiterea lui Abelardo. Soluţia de avarie Rufete, promovat din director sportiv, după o aventură la Ibiza în liga a treia, a fost ca o frecţie cu cremă chinezească la un picior de lemn. 

După 26 de ani de prezenţă neîntreruptă în elita fotbalului spaniol, Espanyol, care a jucat în acest sezon în grupele Europa League, a retrogradat matematic! Avea nevoie de victorie pe Camp Nou să mai spere că va evada de pe ultimul loc, dar rivala i-a dat sentinţa.

VIDEO Rezumatul meciului Barcelona - Espanyol

 Şase eşecuri la rând!

Este a cincea oară în istoria clubului catalan când pică în Segunda, fiind miercuri seară la 11 puncte de zona salvării cu trei etape rămase de jucat.

 „Trebuie să ne facem toţi autocritica şi să ne analizăm greşelile, pentru că am ratat obiectivul. Suntem datori să muncim din greu pentru ca suporterii să fie mândri din nou de noi la anul", a declarat Rufete, după al şaselea eşec consecutiv al catalanilor, dintre care patru cu el pe banca tehnică.

4 punctea obţinut Espanyol în cele opt meciuri postpandemie jucate în LaLiga, 1-0 cu Alavés, acasă, şi 0-0 cu Getafe, în deplasare

59,5 milioane de euroa investit patronul chinez în achiziţii în acest sezon, 20,5 milioane doar pentru Raúl de Tomás, 4 goluri în 12 meciuri

Citește mai multe știri din La Liga:

Alertă la Real Madrid! Un fotbalist al liderului din La Liga, izolat la domiciliu și testat pentru COVID-19

Barcelona a pornit războiul anti-VAR și anti-Real Madrid: „O echipă e mereu favorizată! Rezultatele sunt influențate. Real continuă relația amoroasă cu VAR”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează