FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Piston de împrumut » Deac ar putea fi împrumutat de Schalke pînă la vară

Ciprian Deac
Ciprian Deac

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2011 13:42

Felix Magath ar putea fi demis, iar nemţii sînt dispuşi să-l cedeze pe internaţionalul român, pînă la vară, dacă "vişiniii" îi acoperă contractul


Ciprian Deac ar putea reveni în Liga 1. Deşi a insistat pentru transferul său în Germania, Felix Magath nu-i acordă prea mult credit internaţionalului român. Mijlocaşul de bandă prinde foarte rar lotul la Schalke 04 şi ar agrea o revenire la CFR. Oficialii "vişiniilor" au luat legătura cu fotbalistul de 24 de ani, iar pretenţiile clubului din Germania nu sînt deloc exagerate.

Schalke vrea ca românii să suporte integral salariul lui Deac pentru cele patru luni în care jucătorul va fi împrumutat. Deac cîştigă 40.000 de euro pe lună în Germania. În plus, clujenii mai trebuie să-i achite jucătorului aproximativ 20.000 de euro, restanţă legată de bonusurile de performanţă din sezonul trecut.

Situaţia e una explozivă la clubul german. Antrenorul Felix Magath a intrat în dizgraţia acţionarilor, dar şi a fanilor. Suporterii au redactat şi o scrisoare deschisă, pe care au înaintat-o acţionarilor lui Schalke, în care condamnă parcursul dezastruos al echipei în Bundesliga.

"Vrem ca echipa să redevină ceea ce a fost, iar spiritul clubului să nu se piardă definitiv. Nu se mai poate continua în această formulă", se arată în documentul amintit. "A făcut mari greşeli" a fost şi concluzia finanţatorului Clemens Tonnies. Transferul lui Ciprian Deac e una dintre deciziile care i se reproşează lui Magath.

» 3 milioane de euro a plătit Schalke 04 pentru transferul lui Ciprian Deac la CFR Cluj

"Deac ar fi util pentru noi. Avînd deja două legitimări în acest sezon, CFR ar fi singurul club la care ar mai putea juca"
Arpad Paszkany

Luat în locul lui Traore
Transferul lui Ciprian Deac la Schalke s-a consumat după un scenariu inedit. Magath şi-a trimis colaboratorii pentru a-l urmări pe Lacina Traore, dar aceştia l-au remarcat pe internaţionalul român. Magath a îmbrăţişat expertiza secunzilor săi şi a făcut imediat o ofertă pentru Deac. "Vei fi mai bun ca Hagi", l-a gratulat Magath pe Ciprian, după perfectarea transferului. Mai tîrziu, antrenorul nu a mai fost atît de generos. "Învaţă limba, integrează-te mai repede. Altfel nu vei juca", i-a transmis antrenorul.

Sougou, precontract cu CFR?
Directorul executiv al clujenilor, Răzvan Zamfir, a negociat ieri cu senegalezul Modou Sougou. Se pare că jucătorul aflat în ultimele 6 luni de angajament cu Academica a semnat un precontract cu CFR. Mai rămîne ca "vişiniii" să ajungă la un acord şi cu gruparea din Coimbra. Antrenorul lui Academica neagă faptul că Paszkany ar fi făcut vreo ofertă. "Nu a venit nici o ofertă de la CFR. Poate au trimis-o cu barca...", a spus Jose Guilherme.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mateiserban
mateiserban  •  09 Februarie 2011, 17:14

tu urmaresti bundesliga?????? schalke e o echipa de top, mereu in primele 5. a avut un inceput mai greu dar acum si-a revenit

stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  09 Februarie 2011, 16:04

schalke e cea mai urata echipa din bundesliga...trebuia demis de mult antrenoru...pacat ca deac a nimerit la o echipa asa slaba

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Februarie 2011, 14:10

Datorita valorii incontestabile si a numarului imens de minute jucate si goluri date....supervedeta Deac, se intoarce la fel ca toti jucatorii romani, acasa cu coada intre picioare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează