FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA SEZONULUI

Piți a făcut dream-team-ul sezonului » Surprizele fostului selecționer: Budescu nu prinde echipa

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 18:31

Victor Pițurcă (62 de ani) a ales echipa sezonului în Liga 1, lăsându-l pe dinafară pe Constantin Budescu, omul-cheie al celor de la FCSB. 

 Victor Pițurcă nu a uitat că a fost selecționerul primei reprezentative și a ales nu mai puțin de 8 jucători români în primul 11 ideal al sezonului. Singurii "intruși" sunt în defensivă: Giedrius Arlauskis, Bogdan Planic și Paulo Vinicius. 

Echipa ideală a sezonului 2017-2018 (4-2-3-1)

  • Portar Giedrius Arlauskis;
  • Fundaș dreapta - Cristi Manea: "A reușit un sezon excelent la revenirea în România. E o soluție serioasă și pentru echipa națională";
  • Fundașii centrali - Vinicius și Planic: "Vincinius este omul care a oferit siguranță defensivei campioanei, cel mai constant. Planic a fost cel mai bun fundaș al celor de la FCSB". 
  • Fundaș stânga - Nicușor Bancu;
  • Mijlocași centrali - Mihai Pintilii și Ovidiu Hoban: "Aici este cea mai dificilă alegere. Cicâldău a făcut un sezon excelent, chiar și Zlatinski mi-a plăcut mult, în ciuda faptului că nu a avut constanța necesară. Totuși cuplul din centrul naționalei pare cel mai sigur";
  • Mijlocaș dreapta - Alexandru Băluță: "E un jucător rapid care poate destabiliza orice defensivă";
  • Numărul 10 - Alexandru Mitriță: "Îmi place enorm de mult. Are viziune, viteză, e un fotbalist complet";
  • Mijlocaș stânga - Ianis Hagi: "Eu dacă aș fi fost selecționer l-aș fi convocat pe Ianis la națională. Îmi place foarte mult și aș fi vrut să văd cum reacționează la antrenamente, cum se integrează. Are disponibilități tehnice excelente";
  • Atacant - George Țucudean: "Este un luptător, un adevărat număr 9".

echipa sezonului

Vezi și: Pițurcă dă un verdict CLAR în conflictul Hagi - Contra: "Când o să mă văd cu el o să-i spun"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  21 Mai 2018, 20:10

face piturca dream-team-uri ... hai bah ma lasati !? ...:)) Poate dream-teamuri la Liga 4 ...:)) Cum poate orice persoana normala la cap ... sa ia de bune ce zice ... acest frustrat, razbunator, ranchinuos, si rosu in cerul gurii? ...:)) Tipul de individ care este piturca ... in engleza se numeste ... 'petty'! ...:)) Si unde ... ma rog ... antreneaza Bretonel in zilele noastre ... la care Cazinou ... vreau sa zic? ...:))

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  21 Mai 2018, 20:03

Le vede Pitzi printre zaruri, unde a zis altceva , a zis-o cu intentie, l-a laudat pe Ianis si nu l-a pus pe Budescu. Manea e coada de topor, cine stie ce interes are Pitzi, s-ovrea la CFR sau Viitorul. Arlauskis-Benzar, Planic, Vinicius, Bancu - Hoban, Pintili- Baluta, Budescu, Mitrita- Gnohere (Tucudean).

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  21 Mai 2018, 19:46
Postat de calinescu_ pe 21 Mai 2018, 19:13

SATANA ISI BAGA COADA ....!!!! CUM SA FACI UN 11 FARA NISTOR ....?????? INCLUDEREA LUI IANIS O FACE DOAR SA PUNA PAIE PE FOC, PENTRU CA BAIATUL REGELUI E UN MARE ZERO BARAT .....!!!!

Sunteti patimasi.Nistor poate lipsi din acest "11" iaqr Ianis nu e chiar zero barat.Mai ganditi-va.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează