FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţi l-a pus la punct pe Becali: "Gigi, taci! Andrade nu e treaba ta!"

Victor Piturca, Piturca, Steaua
Victor Piturca, Piturca, Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Victor Piţurcă negociază personal achiziţionarea lui Joao Paulo Andrade. Gigi Becali a povestit că antrenorul n-a vrut să-i dea nici o informaţie.

"L-am întrebat pe Piţi: «Ce e cu Andrade ăsta?». «Lasă, Gigi, că nu e treaba ta asta!», mi-a răspuns. I-am zis să-mi spună măcar dacă e adevărat că-l aduce, dar n-a vrut deloc". Acum două zile, Becali era sigur: "Nu se pune problema ca Joao Paulo să vină la Steaua, nici nu-l vrem!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
zegetina
zegetina  •  06 August 2010, 12:20

Cum ati ajuns voi gazetari de ca ca t de la «Lasă, Gigi, că nu e treaba ta asta!», la "Gigi, taci! Andrade nu e treaba ta!" ??? De ce tot cautati scandal cu lumanarea? O sa se intoarca suportetii impotriva voastra ce deja ne-am saturat de voi .. si apoi sa vezi .. maini si picoare rupte ...

mmstoica1978
mmstoica1978  •  05 August 2010, 17:14

CVAPORU ESTE UN B/O/U CARE STA TOATA ZIUA PE SITE IN LOC SA AIBA GRIJA DE MAMICUTA LUI CARE SU/GE PU/LA SI ESTE FACUTA POSTA IN CARTIRUL MANASTUR DIN CLUJ NAPOCA,AI GRIJA DE MA/TA FRIERE

mrdanny
mrdanny  •  05 August 2010, 16:07

Uite cum incearca presa sa strice atmosfera la steaua... Pe mine personal nu ma intereseaza ce face Gigi Becali pe banii lui .. daca castiga steaua si vrea Gigi sa se urce pe masina lui sau pe vila lui ... sa se suie :D Pe mine ma intereseaza sa nu mai faca jucatorii circari .. sa nu mai antreneze el steaua .. Vreau ca Gigi Becali sa fie PATRON !! Pana acum Becali are cel mai mare merit la cum joaca echipa .. Becali la adus pe piturca si jucatori ;)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close