FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-0

Steaua şi Craiova trag de acelaşi antrenor » Piţi la două capete

Victor Piturca, Piturca, Craiova
Victor Piturca, Piturca, Craiova

Articol de , - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Fostul selecţioner i-a cerut lui Gigi ca pînă la finalul lunii să nu mai dezvăluie nimic din planul pe care l-au stabilit deja, antrenorul avînd de rezervă şi varianta Craiova. Piţi se implică deja la Steaua, duminică vorbind imediat după meciul formaţiei a doua cu antrenorii de acolo despre prestaţia celor 4 jucători pe care vrea să-i ia la echipa mare.

GSP vă dezvăluie azi cine este antrenorul despre care Gigi Becali spune că "va fi 500 la sută tehnicianul Stelei începînd de la 1 iunie". Numele lui: Victor Piţurcă. Deşi în ultimele zile se părea că varianta Piţurcă a picat definitiv, inclusiv Becali anunţînd acest lucru, Gazeta a aflat că aceasta a fost doar o diversiune pusă la cale chiar de către cei doi.

Strategia: "Negăm tot pînă pe 1 iunie"
"Piţi mi-a zis ca pînă pe 1 iunie să nu mai vorbesc deloc despre el şi asta am făcut. Aşa voi face şi în continuare ca să nu-l supăr. Pînă nu se oficializează treaba nu vrea să vorbească", a declarat Becali. Mai mult, Piţurcă şi-a anunţat şi el colaboratorii cu care vrea să vină în Ghencea să anunţe că "afacerea" e picată tocmai pentru a păstra discreţie totală pînă la finalul lunii.

Planul A: Promovează 4 de la Steaua II
Care e argumentul că sînt şanse mari ca Piţi să vină în Ghencea? GSP a aflat că el deja se implică la echipă. Deocamdată la cea secundă, de unde i-a spus lui Gigi că va promova la seniori 4 fotbalişti. Duminică la prînz, după disputarea meciului Steaua II - Petrolul 0-2, Piţurcă a sunat antrenorii de acolo şi a discutat cu ei multă vreme, solicitîndu-le date despre cum au evoluat cei 4. Numele lor: portarul Cezar Lungu, fundaşul Alexandru Iacob, mijlocaşul Florin Bejan şi atacantul Marius Bîtfoi.

Planul B: are pe masă oferta Craiovei
În acest moment, marea supriză apărută în cazul Piţurcă e propunerea pe care i-a făcut-o Adrian Mititelu. I-a pus pe masă postul de antrenor principal. "Mi-a dat termen ca în 10 zile să rezolv toate temele pe care mi le-a cerut, inclusiv cele financiare, Dacă le rezolv, va accepta să preia Universitatea", a spus ieri Mititelu.

"Deocamdată, eu nu vorbesc"
Victor Piţurcă, după meciul Steaua - Craiova 2-0

"Cu noul antrenor totul este clar. Am bătut palma, ne-am înţeles, şi-a făcut stafful, mai rămîne de stabilit salariul"
Gigi Becali, patron Steaua

Ce i-a solicitat lui Gigi Becali
- să nu vorbească deloc despre venirea lui pînă în momentul oficializării
- să nu mai critice jucătorii în public înainte sau după meciuri
- să asigure un buget pentru transferarea a 4-5 jucători
- să achite fără întîrziere salariile fotbaliştilor
- o întîlnire cu majoritatea suporterilor care îl contestă în acest moment pe Becali

Ce i-a solicitat lui Mititelu
- prima condiţie e ca Universitatea să nu retrogradeze în Liga a II-a
- să achite salariile restante de 3 luni pentru jucători
- să nu dea drumul nici unui fotbalist din actualul lot
- să asigure un buget de transferuri pentru a putea aduce 4 jucători
- să accepte să se reîntoarcă pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Duminică a ţinut cu "Ştiinţa"
Victor Piţurcă a văzut din tribună meciul direct dintre Steaua şi Universitatea Craiova, scor 2-0. A venit la stadion împreună cu Viorel Păunescu şi, conform lui Gigi Becali, a fost fanul oltenilor. "Mi-a şi zis înainte de meci că vrea să cîştige Craiova fiindcă pentru Steaua o victorie nu mai are nici o importanţă, în timp ce pentru Universitatea ar fi vital să ia 3 puncte, ar putea scăpa de retrogradare", a spus Becali.

5 ani a fost antrenor Piţurcă în Ghencea: primul mandat în 1991-1992, al doilea între 2000 şi 2004, timp în care a cîştigat un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă

1 an a antrenat Victor Piţurcă la Craiova, în sezonul 1994-1995, la finalul căruia s-a clasat pe locul 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
orlando.casian
orlando.casian  •  18 Mai 2010, 19:33
Postat de pe 18 Mai 2010, 13:33

bahhhhhhhhhhhhhh dar prosti mai sunteti gspistilor.steaua2 a luat bataie cu 3-0 de la petrolul.terminatilor

Da, aşa este....

peluzasud97
peluzasud97  •  18 Mai 2010, 17:06

HAI ACASA VICTOR PITURCA!!! CRAIOVA ESTE CASA TA !! DACA VEI FACE SI MINIM DE REZULTATE ADICA AJUNGEREA MACAR IN EUROPA LEAGUE VEI FI UN SFANT PENTRU NOI SI PESTE 1 SEZON VOR FI 20000 DE ABONAMENTE PE ION OBLEMENCO CRAIOVA ESTE UNICA ASTA O STI SI TU!! OLTENII TE VOR VICTOR PITURCA STI CA LA NOI UNIVERSITATEA E O RELIGIE NU CA LA STEAUA O SIMPLA ECHIPA INFIINTATA DIN DECRETE POLITICI

 •  18 Mai 2010, 15:11

cauta un adevarat supliment natural ... viagras.ro

Vezi toate comentariile (26)
Comentează