FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pițurcă a recunoscut negocierile cu Negoiță: "M-a sunat să vin de urgență să preiau echipa. Dinamo e cel mai mare club din Liga 1!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 19:13

Victor Pițurcă (61 de ani) a confirmat că a purtat negocieri cu Ionuț Negoiță pentru a deveni noul antrenor al lui Dinamo, însă fostul selecționer n-a fost încântat de modul de abordare al patronului dinamovist.

Stelistul spune că i-ar plăcea la Dinamo, dar nu în acest moment. 

"Domnule, eu n-am discutat cu domnul Negoiţă. Eu vorbeam cu el printr-o persoană. Vorbeam, mă suna, îl suna... Domnul Negoiţă voia să vin de urgenţă să semnăm. În ziua aia am vorbit să vin să semnez. Deocamdată, aştept altceva.

Dinamo, în momentul de faţă, e cel mai mare club din Liga 1. El, Craiova, CFR, Iaşi au tradiţie. Dinamo dispune de acel public fantastic. Dacă se va face acel stadion, Dinamo va însemna altceva.

Tu, ca antrenor, indiferent la ce nivel ai antrenat, se trezeşte în tine dorinţa să faci performanţă. Se poate întâmpla orice. Dar nu în momentul ăsta”, a dezvăluit Victor Piţurcă la TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
andrei.f
andrei.f  •  25 Ianuarie 2018, 12:42

Piţi, rău ai ajuns dacă, spui tu, că dinam0, un club evaluat la 5 milioane dolari, e cel mai mare din ţară

andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Ianuarie 2018, 12:34

dinamo este o furnica a ROmaniei,pana si cfr cluj a avut rezultate mai mari in Europa decat fcdb clona ligii 1,STEAUA BUCURESTI CEA MAI MARE ECHIPA DIN SUD ESTUL EUROPEI,RESTUL E CANCAN

andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Ianuarie 2018, 12:33

STEAUA ESTE CEL MAI IUBIT CLUB DIN ROMANIA,IUBIT SI DE CEI DE PESTE HOTARE,O ECHIPA URIASA,CU CEI MAI TARI SUPORTERI,LITIGIUL SE VA STINGE LA UN MOMENT DAT,SI ATUNCI VA FI TOTUL OK !

Vezi toate comentariile (77)
Comentează