FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 2-1

Piţurcă: "Aduceţi bani şi vin la Steaua!"

Victor Piturca, Piturca, Craiova
Victor Piturca, Piturca, Craiova

Articol de , - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Victor Piţurcă i-a dat termen lui Gigi pînă la sfîrşitul campionatului să facă rost de fonduri pentru transferuri.
Vezi de ce îi este frică lui Gigi Becali pe acest final de campionat! (video)

Ultimul prag înaintea revenirii lui Victor Piţurcă la Steaua: Becali trebuie să găsească bani de achiziţii. Asta fiindcă tehnicianul în vîrstă de 54 de ani i-a transmis clar că nu se bazează pe lotul care a clacat în acest sezon şi că are nevoie de întăriri serioase pentru a putea să reformeze echipa.

"Vreau să-mi aduc cîţiva fotbalişti de calitate, pe care să-i am la startul pregătirilor. Oricum, e neapărată nevoie să ne mişcăm repede cu achiziţiile, altfel riscăm să ratăm ţintele pe care mi le-am propus!" au fost argumentele ex-selecţionerului.

Pînă să adere la planul de întăriri al lui Piţi, Gigi s-a apucat de primul pas al reformei: disponibilizările. "Nu-l sun pe Piţurcă deocamdată, ştiu eu cînd să-l sun. Înainte să-i dau telefon vreau să fac curăţenie în lot, fiindcă eu ştiu mai bine ca toţi pe cine trebuie să dau afară. După aia vorbesc cu noul antrenor şi-i zic: «Construieşte de la temelie!»".


"Aducerea lui Piţurcă depinde şi de o tranzacţie, o afacere pe care sper s-o fac, fiindcă el cere bani pentru transferuri"

Gigi Becali, patron Steaua

Out şi cu Craiova
Bănel Nicoliţă nu va fi pe teren nici contra Universităţii Craiova, meci programat duminică seară. Fotbalistul în vîrstă de 25 de ani suferă în urma unei întinderi musculare şi mai poate juca doar în ultima etapă, cu Inter Curtea de Argeş. Cu oltenii va lipsi şi Pantelis Kapetanos, suspendat.

- Becali: "Ar fi mai bine să cîştige Urziceniul titlul, pentru că aşa mai recuperez şi eu din datoria pe care Bucşaru o are la mine".
- Golanski s-a accidentat la genunchi în repriza secundă a meciului de la Vaslui, dar are şanse mari să fie titular în întîlnirea cu U Craiova.
- Ovidiu Petre, Petre Marin şi Valeriu Argăseală vor participa astăzi la lansarea unui parteneriat între Steaua şi Orange. Conferinţa de presă va avea loc la magazinul Muzica, la ora 14:30.
- Roş-albaştrii au avut ieri liber, iar astăzi urmează să se prezinte la antrenament la ora 11:00.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
 •  12 Mai 2010, 18:39

piPITURCA NU VINE LA STEAUA ....STIE CA ESTE MAI USOR CU STEAUA DECAT DACA AR VENI LA CRAIOVA DAR EL ARE O MARE REVANSA DE DAT ,ACEEA DE A FACE DIN UNIVERSITATEA CRAIOVA O MARE ECHIPA.... Cu echipa pe care o are acum STIINTA SI CU PITI ANTRENOR CRAIOVA POATE AVEA UN MARTE VIITOR... LA CAT DE AMBITIOS ESTE PITI SUNT SIGUR CA DACA SE INTELEGE CU MITITELU LA NISTE TRANSFERURI DE JUCATORI VALOROSI ,VA PRELUA CRAIOVA... ESTE MAI USOR DE LUCRAT CU MITITELU SI IN PLUS CRAIOVA ESTE SUFLETUL LUI PIT

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Mai 2010, 11:44
Postat de pe 12 Mai 2010, 08:00

Cui sa i-o vanda ma???....Cine crezi ca se va mai complica cu acest club....poate doar Valentin Ceausescu.

se vede ca esti becalian. Sunte ZECI DE OAMENI care ar cumpara Steaua. Evident, daca ar fi de vanzare. Pana acum nu a fost NICIODATA de vanzare. Au fost doar niste povesti ciobanesti pe care voi le-ati inghitit.

 •  12 Mai 2010, 10:09

Steaua - Craiova 1-2 .... pariu pe cat vreti voi!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează