FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - OŢELUL, AZI, 16:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţurcă le-a dat sfaturi jucătorilor Craiovei la antrenamentul de ieri

Victor Piturca, Cristi Tanase, Romania
Victor Piturca, Cristi Tanase, Romania

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Piţurcă a fost la antrenamentul de aseară al oltenilor şi le-a dat jucătorilor sfaturi pentru a o învinge azi pe Oţelul ca să rămînă în Liga I.

Becali îl dă pe Victor Piţurcă la Steaua, dar fostul selecţioner e deocamdată în Bănie şi lucrează pentru olteni! El a ajuns vineri în Craiova şi a bifat o zi de lucru pentru alb-albaştri. La solicitarea lui Adrian Mititelu, a mers alături de patronul Ştiinţei şi de Gabriel Boldici pentru a se implica la antrenamentul de aseară al juveţilor. I-a ajutat cu sfaturi tactice gratis transmise jucătorilor prin intermediul lui Reghecampf, omul care a stat în mijlocul lui Prepeliţă şi compania pe timpul şedinţei de pregătire.

Piţurcă şi Mititelu s-au afişat apoi şi la meciul de Liga a III-a al echipei-satelit Primăvara, după care aveau programată o nouă rundă de discuţii referitoare la posibila instalare a lui Piţi pe banca oltenilor! Astăzi, antrenorul e aşteptat la Severin, pentru a asista la meciul capital pentru Ştiinţa cu Oţelul.

"Piţi s-a dus la Craiova doar să-i ajute pe cei de-acolo la ultimul meci, să scape de retrogradare. Apoi vine la Steaua"
Gigi Becali, patron Steaua

"Am vorbit cu Piţurcă. Nu cred că se duce la Steaua, în situaţia de acum de-acolo"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

"Dacă Gigi zice că tata vine sută la sută la Steaua, ce rost are să mai facem speculaţii?! Înseamnă că aşa o fi"
Alexandru Piţurcă, atacant U Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
radmih
radmih  •  22 Mai 2010, 22:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bai incepe sa-mi para rau c-ati castigat campionatul,dar nu sunteti voi de vina,ci prostia care va caracterizeaza pe cativa dintre voi,care mancati kaka cu lingura mare!

radmih
radmih  •  22 Mai 2010, 22:23
Postat de pe 22 Mai 2010, 10:43

sper ca craiova sa retrogradeze ca ii vai de capul lor si cred ca asa se va intampla

Sa mori tu in sant,nesimtitule!

oltenia_craiova
oltenia_craiova  •  22 Mai 2010, 18:46

Acum ca e la Craiova e un plus macar pe plan extrasportiv in relatiile cu federatia.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează