FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Pițurcă, negocieri pentru revenirea în Liga 1 » Cu ce patron a negociat și ce salariu a cerut

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 13:46

Liber de contract, Victor Pițurcă, 61 de ani, ar putea reveni în Liga 1 în acest sezon, la CSU Craiova.

Deși echipa este pe locul 3, Mihai Rotaru, patronul de la CS U Craiova, nu este complet mulțumit de italianul Devis Mangia, de felul în care gestionează vestiarul și de modul în care joacă echipa, și a discutat de mai multe ori în ultima lună cu fostul selecționer, potrivit Fanatik.

Pițurcă, un apropiat al echipei CSU Craiova și un critic al lui Adrian Mititelu, ar fi de acord să vină la olteni, dar i-a pus mai multe condiții lui Rotaru. Antrenorul a cerut un salariu de 500.000 de euro și vrea mână liberă la transferuri. Rotaru nu a fost de acord cu aceste cerințe, iar pentru moment negocierile par sistate.

De-a lungul carierei, Pițurcă a antrenat la Steaua, Universitatea Craiova, Al Ittihad, naționala României și naționala de tineret. În Liga 1, Pițurcă a antrenat ultima dată între august 2010 și ianuarie 2011, la Universitatea Craiova. Pițurcă a fost dorit și de Ionuț Negoiță, la Dinamo, în locul lui Vasile Miriuță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ren999
ren999  •  15 Decembrie 2017, 13:51

mult sport la mancare, saracilor care va spuneti ziaristi. nimic nu e mai placut decat sa stii ca ti-ai facut treaba cum trebuie dupa o zi de munca si ai mancat tot ce ti s-a pus in troc. tot inainte!

firaldo
firaldo  •  15 Decembrie 2017, 13:44

"Stiri pe surse",iar dupa nic 24 de ore gsp primeste inca o palma si este ridiculizata pentru amatorismul de care da dovada,modul in care sunt "fabricate" articolele,minciunile si aberatile..."Mangia a semnat pana in 2021",daca patronul nu era multumit...de ce ar mai semna pe 3 ani?In ziua in care voi dadeati stirea asta...Mangia semna prelungirea contractului,nu va simtiti umiliti deloc?

899541220082951
Simutiu Sabin  •  14 Decembrie 2017, 20:58

CUM A PLATIT MITITELU .. PLATESTE SI ROTARU .. E VORBA ACEEA FUGI SI TE DEPARTEAZA DE EL .. ACEST PATURCA E DEZASTER PATURCA ASA ZICEAU SARBII DE EL .. ROTARU DACA VREA FALIMENT SA IL COPTEZE .. BAG DE SEAMA CA E MANA LUI BECALI SI ALTOR ACOLITI

Vezi toate comentariile (14)
Comentează