FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Piţurcă recunoaşte că e vocea lui. "Doar voiam să îl vizitez pe Dorinel. Nu a fost nimic necurat"

Victor Pițurcă și Marius Stan
Victor Pițurcă și Marius Stan

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 23 mai 2011 13:49

UPDATE Contactat telefonic, Victor Piţurcă a declarat pentru GSP.ro că-şi asumă declaraţiile din înregistrarea audio:

"N-am avut timp să ascult, dar mi-a zis cineva despre ce e vorba. Da, dom'ne, am avut acea discuţie cu suporterii, care e problema?! Ce, am dezbătut secrete de stat? E urît că o discuţie privată a apărut în presă, o să-mi contactez avocatul să vedem cum de s-a ajuns aici.

Se va face acum tam-tam pe treaba asta timp de două-trei zile. Nu poate fi vorba decît de mîna lui Mititelu, probabil că şi-a intercalat un om la discuţia respectivă şi l-a pus să ne înregistreze. Vrea să deturneze atenţia publicului de la adevăratele probleme şi anume situaţia Universităţii".

Referitor la pasajul din înregistrarea audio în care afirmă că i-a contactat pe oficialii Oţelului înaintea meciului cu Universitatea din ultima etapă a sezonului trecut, Piţurcă a precizat: "Am vrut să mă văd cu Dorinel, de aceea l-am sunat. I-am spus că eu merg la Craiova şi l-am întrebat unde stă, dacă ne putem întîlni. Ce, dacă l-am sunat înseamnă automat că mă gîndeam să aranjez eu meciul?! Voiam să ştiu cît de serios vor juca. Chiar se poate auzi cînd afirm că n-a fost nimic necurat, gălăţenii au jucat nu sută la sută, ci mie-n mie serios!".

-------

UPDATE
Înregistrarea audio pe care se pare că ar fi vocea lui Victor Piţurcă denunţă şi un meci al Craiovei pe care fostul selecţioner ar fi încercat să îl aranjeze la finalul sezonului 2009-2010 cu Oţelul Galaţi.

"Mititelu n-a dat niciodată vreun  punct Stelei! Nici gînd! O fi el duşmanul meu, dar chiar n-a aranjat niciodată vreun meci, sută la sută vă spun! Cu Galaţiul am vrut eu să vorbesc cu Dorinel şi cu Marius. Le-am dat telefon, i-am întrebat unde stau... Dar n-au vrut, aveau prime promise din altă parte". Piţurcă se referă la meciul Craiova - Oţelul 3-0 din finalul sezonului trecut, cînd oltenii aveau nevoie de victorie ca să rămînă în Liga 1.

Vezi VIDEO cu rezumatul meciului cîştigat de Craiova, în ultima etapă de sezonul trecut,  cu scor de 3-0 în disputa cu Oţelul Galaţi.

---

UPDATE GSP a transcris cîteva dintre replicile care se aud în înregistrarea ce se pare că ar conţine vocea fostului selecţioner Victor Piţurcă. Se pare că e vorba despre discuţia cu liderii de galerie ai Craiovei, pe care Piţurcă a afirmat că a purtat-o în urmă cu cîteva zile la Bucureşti. Iată cele mai interesante fragmente din dialogul cu suporterii.

Victor Piţurcă: "Mititelu are să dea numai la FISC vreo 5 milioane de euro şi la firma de echipament de la Tîrgu Mureş vreo 4 milioane! DJTS poate să-l evacueze deja din cantonament, contractul e expirat. Nu văd cum să ducă Mititelu sezonul ăsta de B pînă la capăt, n-are cum să mai iasă din situaţia asta, în două-trei luni moare!

Eu în 3 luni o să-i scot tot la vînzare în contul datoriei de 7 milioane. Tot ce are! O să facem o evaluare a palmaresului să vedem cît o să coste, 700, 800, şi-l iau eu şi-l dau gratis oamenilor. Eu n-am treabă! Bă băieţi, cînd se face noua echipă, îi luăm tot! Mititelu e terminat 99 la sută. Dacă se face o nouă echipă, mai rău moare!"

Suporterii către Victor Piţurcă: "Nea Piţi, dacă ne faci echipă vei fi mai iubit ca Nea Mărin miliardaru'!"

Piturca explica dedesubtul plecărilor lui Bărboianu şi Găman: "Am putut să profit de dezlegările alea numai pentru că au fost jucători care au vrut să plece. Păi credeţi că eu m-am dus la Bărboianu şi la Găman? Ei au venit la mine, că vor să plece. Mai era vorba şi de Dănănae, şi ăla voia să plece, dar pe el l-au întors fraţii Costea. Ăia doi n-au creier. Am mai rămas cu o dezlegare, dar nu mai pot profita acum de ea, e expirată"

----

Într-o înregistrare audio postată pe site-ul jocmurdar.biz.ly, o voce asemănătoare cu cea a lui Victor Piţurcă explică modul cum s-a ajuns în situaţia actuală la Universitatea Craiova, cum s-a desfăşurat conflictul dintre Bărboianu, Găman şi Adrian Mititelu şi care sînt planurile pentru înfiinţarea unei alte echipe în Bănie. Iată cîteva fragmente din înregistrarea de 98 de minute.

"Gaman si Barboianu s-au dus la Dinamo pentru Giovani, fiindcă Giovani este managerul lor. Iar eu, Victor Piţurcă, nu puteam să le spun să nu se ducă la Dinamo.E şi viitorul lor pînă la urmă. Nu se duceau ei la Sportul sau la Urziceni. Oricum, Găman nu voia să plece la Dinamo, dar nu a avut de ales.

Mititelu s-a bucurat că au băgat ăştia memorii. Dacă îi cîştigă la TAS, îi vinde lui Dinamo. Oricum, el putea să îl păcălească numai pe Gigi să îl ia pe Mihai Costea cu 1.400.000 de euro. Costea mai multe de 200 de mii nu costă, să ştiţi. Florin ... e altceva Florin. E fotbalist, nu joacă 3 etape. Florin mai e de dat". AICI e ÎNREGISTRAREA!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
ady.tim
ady.tim  •  30 Mai 2011, 21:18

sa dea dumnezeu sa revina craiova ,anul viitor in liga1 .craiova este a doua echipa a banatenilor

snowkid11
snowkid11  •  23 Mai 2011, 22:35

nu sunt un simpatizant al lui Mititelu ... da macar a vrut binele echipei ... chiar daca a iesit cum a iesit ... decat cu cwrva aia de Piturca mai bine in "B"

bobbypintilie
bobbypintilie  •  23 Mai 2011, 21:15

imi pare rau de Jucatorul Piturca,nu si de omul Piturca!....el face parte din mafia fotbalului romanesc...si de fapt isi exprima frustrarea ca nu la- putut "face" pe becali....ca si becali si maruntelu' sunt la fel deProsti...si amandoi isi bat joc de doua echipe care in trecut reprezentau ceva in fotbalul romanesc!...din pacate(sau poate din fericire)craiova a murit...Succes STEAUA in Finala Cupei!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează