FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pițurcă se ia din nou de Steaua lui Becali: "Ce înseamnă FCSB? Nu înțeleg!" » Avertisment pentru Becali: "Acum nu-și dă seama"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 17:43

Victor Pițurcă a lansat noi săgeți către FCSB, formație condusă de Gigi Becali care crede că o perioadă va fi confundată cu Steaua, în ciuda faptului că și-a schimbat numele la registrul comerțului. 

"Ce înseamnă FCSB? Că nu înțeleg! Se știa că se va întâmpla asta, adică faptul că își vor schimba numele. Nu e o victorie pentru mine, ci pentru club. 

Era important ca echipa Armatei să revină în prim plan, să redevină echipa suporterilor. În rest nu mă interesează. Eu cred că normal ar fi ca Steaua să revină de unde a fost luată, adică din prima ligă. 

Cum a promovat FCSB în prima divizie? Mi-aș dori să văd Steaua direct în prima ligă. Pentru că Becali de acolo a luat-o. 

Suporterii vor fi afectați de schimbarea numelui, dar jucătorii nu cred. Pentru că dacă acolo va exista potență financiară, nu se gândesc la numele echipei. 

Gigi Becali nu-și dă seama ce a însemnat să conducă Steaua și ce va însemna să conducă FCSB. O perioadă această echipă anonimă va fi confundată cu Steaua", a zis Victor Pițurcă la TV Dolce Sport. 

...despre posibilitatea de a investi: "Nu voi face asta, nu am posibilitatea financiară de a face asta. Nu se pune problema". 

....despre proiectul de la CSA Steaua: "Nu știu pe nimeni din fotbal care ar vrea să investească într-un club de fotbal. Dar sunt mulți oameni de afaceri care vor să-și asocieze numele cu un asemenea club. Nu e problemă. E foarte atractiv să fii președintele Stelei". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
551117378378889
Cristi Cebuc  •  18 Februarie 2017, 07:53

Piei Satană!

854605894625108
Silviu Apostol  •  16 Februarie 2017, 13:35

Tembelul continua cu aiurelile lui ! Pai nu el l-a ajutat pe Becali sa ia Steaua ? Acum se da fata mare ? Scandalul cred ca a pornit de la ranchiuna unor tampiti , fosti mari jucatori , la adresa lui Becali ! Restul sunt prostii !

florar
florar  •  16 Februarie 2017, 10:04

Piturca daca vrea revenirea la starea initiala stie ca trebuie sa dea inapoi banii luati de la Becali pentru actiuni,desigur cu dobinda aferenta?

Vezi toate comentariile (59)
Comentează