FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Planul ascuns al lui Rednic » Motivul pentru care nu-l vrea pe Vlad Munteanu director la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2015 01:57

Mircea Rednic cîștigă tot mai multă influenţă la Dinamo.

Echipa merge aproape perfect, “Puriul” a cîștigat războiul cu Dinu Gheorghe, cel din urmă fiind concediat de patronul Ionuţ Negoiţă, care în acest moment este “fermecat” de antrenorul care a readus în prim-plan echipa din Ștefan cel Mare după mai mulţi ani de anonimat.

Conform surselor Gazetei, acţionarul majoritar al clubului hotărîse să îl învestească azi, oficial, pe Vlăduţ Munteanu în postul de director general, dar atît Rednic, cît și alţi oameni din anturajului Negoiţă l-au sfătuit pe patronul RIN să nu se grăbească, considerînd că Munteanu nu e omul potrivit.

În ediția tipărită de azi și în cea digitală puteți citi motivul pentru care Rednic nu-l agreează pe Munteanu și ce plan are antrenorul pentru formația din Ștefan cel Mare, în lipsa unui numar unu executiv.

Alte subiecte exclusiv print:

✓Președinta CS Rapid vorbește despre farmecul și proiectele vieții sportive din Giulești: "Lăsați-ne să ne plătim campionii!"
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
zecs93
zecs93  •  25 August 2015, 01:27
Postat de fangigi pe 24 August 2015, 21:12

Deci care e motivul pt care nu-l vrea pe Vladut, ca eu tot n-am priceput?

doar sursele GSP stiu :)))))))))))))))))))))))))))) iti dai seama ce surse au astea, stau cu paharu pe la usile lui negoita si asculta tot !!!

fangigi
fangigi  •  24 August 2015, 21:12

Deci care e motivul pt care nu-l vrea pe Vladut, ca eu tot n-am priceput?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 August 2015, 16:14

asta este director general?!!!!!!!!! ne trebuie un nou caz "raducan"?! fomistii sa puna osul la munca, sa nu mai *** din fotbal ca si capusele din caine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează