FOTBAL  »  Superliga  »  CONSTANȚA

Planul fuziunii prinde contur la Constanța! Discuție intre Gică Hagi și Mihai Lupu pe marginea proiectului

FOTO: facebook.com/ConsiliulJudeteanConstanta
FOTO: facebook.com/ConsiliulJudeteanConstanta

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 22:10 / Actualizat marti, 25 mai 2021 22:14

Fotbalul constănțean s-a aflat astăzi pe agenda președintelui CJC, Mihai Lupu.

Constanța poate redeveni din nou o forță pe harta României la fotbal, iar Gheorghe Hagi pare din ce în ce mai interesat de realizarea proiectului, iar pentru asta a fost în cursul zilei de marți la Consiliul Județean Constanța pentru a purta discuții cu președintele Mihai Lupu, cel care l-a anunțat că susține ideea fuziunii dintre Viitorul și Farul.

„Sunt foarte interesat de acest proiect și susțin ideea formării unei singure echipe de fotbal care să îi reprezinte pe toți suporterii constănțeni. Avem un interes comun în dezvoltarea sportului în județul nostru, avem sportivi valoroși și căutam soluții de sprijin, pentru ca acest sport să aducă, în continuare, mari victorii în palmaresul cluburilor constănțene.

Vreau să îi asigur pe toți suporterii echipelor Farul Constanța și Viitorul că voi acorda tot suportul necesar pentru realizarea acestui proiect ce va avea ca scop final orientarea către performanță a fotbalului constănțean”, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, după întâlnirea cu Gheorghe Hagi.

Viitorul Constanța este deschis către o fuziune cu Farul, lucru specificat și în comunicatul emis pe căile oficiale de comunicare ale clubului, astfel că prezența lui Gheorghe Hagi la întâlnire cu președintele CJC reprezintă un nou pas către finalizarea proiectului.

De partea cealaltă, Farul Constanța este de asemenea dispus să realizeze fuziunea, patronul grupării, Ciprian Marica, dorind să readucă brandul pe prima scenă a fotbalului românesc, ceea ce nu a reușit de când a preluat echipa, din 2019. Suporterii Farului sunt împărțiți in două tabere, cei care își doresc fuziunea și cei care nici nu vor să audă de fuziune.

Reportaj GSP la Constanța: scaune distruse, cablul de nocturnă furat, dar se visează la o arenă de 50 de milioane €

Comunicat OFICIAL al Viitorului, după discuțiile despre formarea unei singure echipe în Constanța: „Suntem de acord”

Ianis Hagi dezvăluie ce s-a întâmplat la Genk: „Atunci mi-am dat seama că e ceva ce nu ținea de mine și mi-am sunat impresarii”

(Articol de Rareș Tătar)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
remarque
remarque  •  26 Mai 2021, 15:21

Daca nu face fuziunea, Viitorul devine trecut. Intr-un timp mult mai scurt decat cred cei de la GSP. Pentru ca asa cum am mai spus, Viitorul e un moft a lui Hagi, nu are brand, nu are suflet, nu are suporteri, nu are sens.

daniord
daniord  •  26 Mai 2021, 04:13

Se va construi un stadion nou cu 15000 locuri. Este mult prea mica capacitatea.o mare greseala din start opriti aceasta grava greseala! Construiti pentru viitor ! 25-30 000 ar fi varianta optima!

81mada
81mada  •  26 Mai 2021, 01:56

Hagi cred ca a realizat ce poate fotbalistul roman, nu are ce sa i mai vanda lui Gigi, afara nici atat. Toata academia a fost facuta pentru Ianis, acum Ianis e cu treaba lui, e aranjat, bine rau aia e. Din academie nu vine nimic, bani nu mai face, asa ca cel mai simplu e sa suporte altii cheltuielile si ce o iesi o iesi! Baiat destept!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează