INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI

Ianis Hagi dezvăluie ce s-a întâmplat la Genk: „Atunci mi-am dat seama că e ceva ce nu ținea de mine și mi-am sunat impresarii”

Ianis Hagi, campion cu Rangers // foto: Guliver/GettyImages
Ianis Hagi, campion cu Rangers // foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 07:58 / Actualizat marti, 25 mai 2021 09:31

Ianis Hagi (22 de ani) a vorbit în această seară despre perioada petrecută în Belgia, la Genk, și despre cum a ajuns la Rangers.

Mijlocașul a fost cumpărat de Genk pentru 4 milioane de euro în vara lui 2019, de la Viitorul, dar după 6 luni pleca la Rangers, sub formă de împrumut. În iulie 2020, echipa lui Steven Gerrard l-a cumpărat definitv.

Ianis Hagi a refuzat Spania pentru Rangers

Internațional român a povestit de ce a decis să plece de la Genk și cum a ajuns în Scoția.

„Am avut șansa să aleg ce a fost mai bine pentru mine, nu pentru club. Am analizat foarte mult oferta de la Genk, părea cel mai bun pas, dar nu a fost cea mai bună decizie. Nu a fost cum mă așteptam să fie. Am gândit prea mult, uneori e bine să asculți instinctul.

Mergeam la o echipă de Champions League și mă așteptam ca totul să fie de la foarte bine în sus. Dar nu am găsit asta. Nu am fost fericit pe teren, dar nici în afara terenului.

În iarnă, ideea era să rămân la Genk. Cantonamentul a mers foarte bine, am jucat un amical în care am evoluat 90 de minute, dar în primul meci oficial nu am fost în lot. După aceea mi-am dat seama că e ceva ce nu ține de mine. Mi-am dat seama că e un club în care nu pot crește, nu pot să arăt ce calități am. 

Le-am zis impresarilor să găsească o soluție și cu vreo 7 zile înainte de finalul perioadei de mercato am avut o ofertă din Spania și de la Rangers. Faptul că Gerrard era antrenor la Rangers a avut un impact foarte mare. M-a sunat, am vorbit, mi-a zis ce așteaptă de la mine și i-am pus toate întrebările la care voiam un răspuns. Am vorbit și cu directorul sportiv și toți eram pe aceeași pagină. Tata, care era cu mine, mi-a zis că dacă era în locul meu ar fi considerat că e o decizie foarte ușor de luat.”, a spus Ianis Hagi la emisiunea „Digi Sport Special”

19 meciuria jucat Ianis la Genk (3 goluri și 4 pase de gol)

VIDEO Ianis Hagi, lăudat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii! Are calități la un nivel foarte înalt”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Momente incredibile pentru Alibec: „I-a recidivat accidentarea după ce a fost fugărit de hoți!”

Jucătorul care l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să exclame: „Este cu mult peste mine și Gică Hagi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
doar...titi
doar...titi  •  25 Mai 2021, 10:33

belgia ...cea mai mare teapa posibila ...campionat de desculti , antrenori de doi bani ..mai ceva ca-n liga1 ..O FUNDATURA !!!mi-a placut aia c-a zis al batran ca ''e o decizie foarte simpla '' (transferul la rangers)... si transferul in belgia a fost ''simplu'' pentru el si pentru celalalt gica(popescu), povete percutante tip '' daca dai totul fotbalului , fotbalul te va rasplati''(popescu) sau ''sa facem bine sa nu fie rau''(al batran)..ti-au facut numai ''bine'' ..asa ca ar cam fi cazul sa gandesti cu capul tau (daca nu e doar purtator de freza)..si sa-i lasi pe alde gica in biata lor !!

polistul68
polistul68  •  25 Mai 2021, 10:18

Cum adica nu tinea de tine ? Un jucator bun, care ajuta echipa, va fi folosit totdeauna de antrenor....Ok, ala de la Genk era ***....de ce nu ai fost titular constant in Scotia ? De ce vor sa te vanda ? Intrebat daca Lewandowsky e de vanzare, Rummenige s pus ca doar un *** ar vinde un jucator atat de bun....dar se pare ca ai avut doar ghinioane..in Italia nu au stiut sa te foloseasca, la Genk ai dat peste un ***, la Rangers....? A, au nevoie de bani, si tu esti cel mai scump din lot, nu ? Pana acum ai dat dovada ca esti un baiat educat, cu bun simt...dar se pare ca te schimbi, din pacate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează