FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Planul de retragere al Anamariei Prodan: „Acolo mă văd bătrână, pe la 90 de ani”

Anamaria Prodan Reghecampf +49   FOTO
Anamaria Prodan Reghecampf

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 20:36 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 21:37

Anamaria Prodan (47 de ani) a vorbit despre planurile sale de viitor și a dezvăluit vârsta la care se gândește să se retragă.

Implicată de curând la clubul Hermannstadt, Anamaria spune că își dorește să exceleze pe ambele planuri: atât ca agent, cât și ca director executiv. Aceasta spune că nu deține poziția de investitor încă, dar că o va face odată ce va renunța la meseria de impresar.

„Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor”, a spus Anamaria pentru narcisraducan.ro.

VIDEO+FOTO Ferma urbană a lui Gigi Becali creează probleme printre vile de milioane de euro: "Eu nu discut cu femeile și tu oricum mai ești și isterică. Pa, la revedere!"

Anamaria Prodan: „Am aproape 50 de ani și arăt trăsnet!”

Soția lui Laurențiu Reghecampf nu concepe să dispară din peisajul fotbalistic curând. Aceasta consideră că și la 60 de ani va fi „tinerică”, însă atunci când se va retrage din activitate, va căuta să se stabilească în Las Vegas.

„Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90 de ani, că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arat și mai bine”, a declarat aceasta.

+45 FOTO

„Becali era în ciorapi de lână cu nepoata lui Gheorghiu-Dej” » Povestea uluitoare confirmată de patronul FCSB: „O zic fiindcă am auzit că e divorțată”

Jucătorii mei au ajuns foarte bine. Mulți sunt milionari, i-am ajutat să ajungă mari, să facă investiții. Să le asigure copiilor un viitor strălucit” - Anamaria Prodan Reghecampf

FOTO Alex Bourceanu și-a tuns soția la zero » Reacția acesteia: „Era 2 noaptea, era obosit și el...”

VIDEO. Anamaria Prodan, dezvăluiri în exclusivitate pentru GSP: „Am fost proiectată să fiu băiat și am fost fundaș central la Inter București”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
mafa
mafa  •  24 Octombrie 2020, 20:21
Postat de scorillo07 pe 21 Iunie 2020, 22:26

Şi la 90 de ani ( dacă-i apuci) o să sugi pula la fel ca acum !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  24 Octombrie 2020, 19:53

Ar face bine sa se retraga mai repede in Las Vegas !! Sa fie sigura ca nu este o pierdere pentru tara asta si ca nimeni nu va plange dupa ea !! Poate doar niste ziaristi lacomi care o vor duce ceva mai greu !!

varutu
varutu  •  24 Iunie 2020, 15:57

Albert... EI....Na ..Ce creer ai vrea sa aiba....? ?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează