FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Planul lui Gigi Becali are fisuri! Antrenorul dorit e suspendat pentru meciul cu Dinamo + încă o mare problemă

FCSB ar putea rămâne în scurt timp fără antrenor. Gigi Becali se gândește să renunțe la Bogdan Vintilă și să-l numească principal pe Mihai Pintilii. +16   FOTO
FCSB ar putea rămâne în scurt timp fără antrenor. Gigi Becali se gândește să renunțe la Bogdan Vintilă și să-l numească principal pe Mihai Pintilii.

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 10:32 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 10:58

FCSB ar putea rămâne în scurt timp fără antrenor. Gigi Becali se gândește să renunțe la Bogdan Vintilă și să-l numească principal pe Mihai Pintilii.

Totuși, FCSB ar putea avea probleme dacă planul lui Gigi Becali se concretizează. În primul rând, Mihai Pintilii (35 de ani) nu are nicio licență de antrenor. Acesta s-a retras în februarie, iar de atunci a fost antrenor secund la FCSB. Însă, în acte, el figurează ca delegat.

Astfel că Gigi va trebui să găsească un antrenor cu licență, care să fie „paravan” pentru Pintilii, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Mirel Rădoi, când principal în acte era Massimo Pedrazzini. 

Planul lui Gigi Becali are fisuri! Antrenorul dorit e suspendat pentru meciul cu Dinamo + încă o mare problemă

Pintilii, suspendat cu Dinamo

Mai mult, Pintilii nu va putea fi pe bancă la meciul cu Dinamo, de pe 8 iulie, din returul semifinalei Cupei României (în tur a fost 3-0 pentru FCSB). Acesta a fost eliminat în meciul cu FC Botoșani, 1-1, și va putea reveni pe bancă la meciul de duminică, 12 iulie, cu Craiova. Astfel, la meciul cu Dinamo, FCSB ar putea fi condusă de „secundul” Marcel Abăluță.

Dacă o va prelua pe FCSB și va începe să pregătească meciul cu Dinamo, Pintilii ar călca pe urmele lui Dorinel Munteanu, ultimul antrenor de la FCSB care a debutat într-un Derby de România, pe 1 noiembrie 2008 (scor 1-1). 

VIDEO. Match preview FCSB - Dinamo: totul despre Derby-ul din Cupa României

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ultima zi la FCSB?! Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Vintilă » El e favorit să preia echipa

Încă un fotbalist și-a anunțat despărțirea de FCSB: „Nu mai am nicio treabă cu această echipă”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  07 Iulie 2020, 22:48

Antrenorul e doar pe hartie, cel din realitate e becali

lake1001
lake1001  •  07 Iulie 2020, 14:27

Problema ce mare este presa care îi este la picioare si îl preslăveşte ! Daca nu ar publica articole cu el atunci ar fi dat utării pe pustietate.

gazzaev.king
gazzaev.king  •  07 Iulie 2020, 11:26

Asta e problema pt un om care nu respecta legea, gen becali? Cumpara o licenta. Nu tot asa a cumparat si o diploma de drept la varsta a treia? Mai devreme citeam ca 2 golani deputati psd au refuzat sa poarte masca intr-un fast food. Cand au fost luati la intrebari, au inceput sa-i injure pe politisti. Asta e comportament similar becaliot. Acelasi dispret pt legi si reguli. Acolitii fecesebisti ce sa invete? Aceeasi nesocoteala pt justitie si hotararile ei. Toata lumea le spune si le scrie negru pe alb "fc fcsb nu e Steaua" si ei batman, o tin pe a lor. Oameni fara creier, oameni mici, neinsemnati, umiliti, presuri. Normal ca se simte bine un parvenit ca becali fiind adulat de aceste nulitati. Din fericire, realitatea le in cap. Clona fc fcsb (nu e Steaua) e aproape de faliment, disparitie, prabusire umilitoare, atat juridic, cat si financiar. Ja ja !! :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close