FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Kovacs îl face pe Gigi Becali să se gândească la soluții drastice: „Dau 25 de milioane de euro”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 12:00

Gigi Becali a fost foarte deranjat de arbitrajul lui Istvan Kovacs din meciul pierdut de FCSB pe terenul Astrei, scor 1-2, și spune că i-a trecut prin cap să cumpere o echipă din Anglia și să plece din fotbalul românesc.

„Dați-i campionatul lui Neluțu Varga și gata. Dar eu nu accept așa ceva. CFR a dat gol cu Chindia, deși avea trei oameni în ofsaid. Apoi a primit un penalty gratuit cu Dinamo.

Mă bătea gândul să-mi iau toți jucătorii și să-mi cumpăr o echipă în Anglia. Mă gândesc la tot felul de chestii. Cumpăr o echipă cu 25 de milioane și joc fotbal. Îmi iau jucătorii și plec în Anglia. Aici cum să joc fotbal? E rea voință. Kovacs e foarte mare arbitru, dar a fost rea voință în meciul nostru de ieri”,  a declarat Gigi Becali la Pro X.

5este nota primită de Istvan Kovacs în Gazeta Sporturilor pentru prestația din Astra- FCSB

„Mă gândeam să vorbesc cu Prunea (n.r. Florin Prunea, președinte Dinamo), că și ăla are tupeu, să facem o plângere ceva”

„Să mă sancționeze cine vrea. Așa a ajuns țara asta. Sunt oameni incompetenți. Nu mai pot de sancțiunea lor. Vreți să tac din gură când văd bătaia asta de joc” Gigi Becali

Gigi Becali l-a criticat și pe patronul Astrei, Ioan Nicolae: „De unde știe Ioan Niculae că a simulat Tănase? Nu mă interesează de Niculae. Nu pot să accept mizeria asta. Cum să vorbească Niculae de jucători? Habar n-are de fotbal. Tănase a avut două penalty-uri pe care nu le-a primit”.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Fundașul care vine cu Noul Testament la meci îl provoacă pe Becali: „Vin și o ajut pe Steaua să rezolve problemele”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (71)
0kay
0kay  •  06 August 2019, 18:52

Ba jiji ,nu i destul ca esti prostul romaniei , vrei sa fii si prostul angliei? Ne faci de ras.

whitesnake
whitesnake  •  06 August 2019, 18:07
Postat de theman30 pe 06 August 2019, 16:54

Cand se retrage gg din fotbal proics da faliment dupa on an

Subiect si predicat avem ??

caoradea
caoradea  •  06 August 2019, 17:50

Drum bun !!!! Poate scapam de Becaliskert, Mimiskert si restul.... Dar sa iei cu tine ai pe Borcea et Co !

Vezi toate comentariile (71)
Comentează