FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Planuri de viitor la Steaua » Se mută cu totul din Ghencea + posibile transferuri

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2015 12:02

Pînă la finalul sezonului, Steaua va disputa meciurile de pe teren propriu  pe Arena Națională.

Helmuth Duckadam a vorbit despre plecarea Stelei din Ghencea și despre planurile pentru sezonul viitor.

"Este o decizie bună să jucăm meciurile pe Arena Națională. Este un gazon foarte bun și un stadion modern. Nu se compară cu Ghencea.

Pe Ghencea este o atmosferă dezolantă. Se vede imediat lipsa suporterilor. Cred că pe Arena Națională vor veni mai mulți oameni, așa cum s-a întîmplat și la meciul cu Petrolul din Cupa României.

Pînă la finalul sezonului ne vom pregăti în Ghencea. Din ce am înțeles s-a semnat un contract cu Federația și de la vară ne vom pregăti la baza de la Buftea" a spus Duckadam la televiziunea Sportro.

Președintele de imagine al Stelei a vorbit despre duelul cu ASA și despre posibilele transferuri.

"Pe Hamza nu l-am mai văzut de ceva vreme, dar este un jucător bun. Jucătorii de la Petrolul sînt interesanți, dar mai este pînă la vară, Vom vedea atunci ce transferuri vom face.

Noi am avut ghinion în retur. Și cu Astra și cu Rapid am jucat foarte bine, dar am pierdut puncte. ASA a recuperat cinci puncte față de noi pentru că am jucat cu Petrolul și Astra. Ei încă nu au jucat și vor avea meci greu" a adăugat Duckadam.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
shab
shab  •  17 Aprilie 2015, 11:37
Postat de stelistu.batran pe 17 Aprilie 2015, 10:36

STEAUA adevarata NU MAI EXISTA !! nici macar nu ar mai trebui ca "jurnalistii" sa denumeasca echipa infractorului, simplu, Steaua. Sa-i spuna FCSB, FCS, Albania Pipera, etc. Din pacate Steaua Bucuresti nu a mai existat din 2003 cand generalii fara *** au cedat-o cumva puscariasului, care abia a asteptat sa se catere cu disperare de echipa in scopuri pur personale si mercantile, creandu-ne in fapt un hibrid pe care l-am crezut continuarea acelei echipe a Armatei din vremurile de glorie. Totusi odata cu decizia justitiei nu inteleg de ce i s-au lasat culorile si posibilitatea denumirii Steaua. De ce Armata nu pleaca iar cu o echipa din Liga a 4-a cu denumirea corecta si traditia CSA de odinioara.

Stupidule, Armata nu are cum sa aiba echipa profesionista de fotbal. Nu mai suntem in 1980.

shab
shab  •  17 Aprilie 2015, 11:36

Stupidule, Armata nu are cum sa aiba echipa profesionista de fotbal. Nu mai suntem in 1980.

viprapid
viprapid  •  17 Aprilie 2015, 10:56

Sunt rapidist,dar cred ca la aceasta data trebuie ca armata si politia nu trebuie sa se implice in fenomenul sportiv.Deci Steaua sa-si primeasca sigla si palmaresul si sa fie independenta de armata.De desfiintat trebuie desfiintat clubul armatei si clubul politiei care cheltuiesc bani publici.Terenurile sportive si salile de sport predate primariei care le poate inchiria sau vinde.Greseala sa facut in 1990 cand trebuiau desfiintate cluburile armatei si militiei si cine avea putere financiara sa porneasca pe cont propriu.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează