FOTBAL  »  Superliga  »  UCRAINA

Pleaca

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2007 00:00

Marica este asteptat la Stuttgart, acordul cu sahtior fiind iminent. Inceputa in urma cu trei saptamini, telenovela transferului lui Ciprian Marica de la sahtior Donetk la VfB Stuttgart a ajuns aproape de final. Atacantul de 21 de ani a fost anuntat ieri de conducerea clubului ucrainean ca tratativele cu campioana Germaniei sint ca si finalizate si isi pregateste deja voiajul spre noua lui echipa.

Purtate pe telefoane si pe faxuri, negocierile n-au fost tocmai floare la ureche, dar cu toate astea partile si-au manifestat disponibilitatea pentru a bate palma. Surse apropiate gruparii ucrainene sustin ca afacerea s-ar fi prelungit din cauza unei diferente de un milion de euro, iar cifrele reale sint cu totul altele decit cele vehiculate in presa. sahtior solicita, de fapt, 12 milioane de euro, dublu sumei platite in 2003 pentru a-l achizitiona pe Marica de la Dinamo, iar cei de la VfB nu erau dispusi sa ofere mai mult de 11 milioane pentru un transfer definitiv.

Antrenorul campioanei Germaniei, Armin Veh, a confirmat iminentul transfer: " Sint increzator. Marica va fi al nostru in citeva zile".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close