FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Pleacă Andrei Chindriș de la Botoșani? „Domnul Becali are impresia că eu fac valuri ca să-l impresionez”

Andrei Chindriș e unul dintre cei mai valoroși tineri jucători din Liga 1 / FOTO: Raed Krishan
Andrei Chindriș e unul dintre cei mai valoroși tineri jucători din Liga 1 / FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 11:35

Discuțiile legate de transferul lui Andrei Chindriș la Valencia sunt în acest moment blocate. Valeriu Iftime confirmă că a fost doar o discuție, nicio ofertă concretă, însă nimeni nu ia în calcul ca fundașul de 21 de ani să meargă să fie rezervă la un club. 

Transferul lui Andrei Chindriș s-a transformat demult într-o telenovelă. Italia, Spania sau FCSB sunt variante care s-au tot vehiculat, însă deocamdată jucătorul a rămas la Botoșani. Iar Valeriu Iftime anunță că ultima "găselniță", cea cu internaționalul U21 la Valencia, e departe de a fi ceva concret, conturat, rezolvat.

"200.000 de euro împrumutul și 1 milion de euro clauza de cumpărare. Asta era discuția pentru Chindriș. Dar nimic nu e clar. A fost doar o informație primită de președintele Anton de la impresarul mandatat pentru băiat. Însă nu vreau nici eu, nu vrea nici Andrei. Nu ne convine să meargă pe undeva să stea rezervă", a zis Valeriu Iftime pentru GSP.

"Respect FCSB, dar contează ce vrea jucătorul"

Pentru finanțatorul moldovenilor FCSB rămâne în continuare un partener bun de afaceri, însă în cazul transferului lui Chindriș ia în considerare, prima dată, dorința jucătorului: "Cred că domnul Becali are impresia că eu fac valuri ca să-l impresionez. Respect FCSB, e un club important, un club care investește în jucători tineri și nu numai. Însă contează mult și ce vrea băiatul. El spune că se simte bine aici, că vestiarul îl ajută să crească, faptul că are loc să progreseze la Botoșani și vrea să joace aici până în vară".

"Avem înlocuitori"

Fie că va pleca sau nu, FC Botoșani și-a pregătit terenul în cazul în care îl va ceda pe Chindriș în vară. Valeriu Iftime a dezvăluit care sunt discuțiile pe care le are în acest moment cu jucătorul: "Dacă la vară totul e ok, el a zis că e gata să plece în cazul unei oferte bune. Dacă nu, poate și continua, nu e disperat. Vom vedea în vară ce o să fie. Noi ne-am pregătit și avem deja înlocuitori pentru Chindriși. Dar nu suntem disperați să-l vindem, plus că mai avem discuții și pentru alți jucători cum e Ofosu", a zis Iftime.

580.000 de euroa fost oferta pe care Becali i-a făcut-o Botoşaniului pentru achiziţionarea lui Chindriş

"Au scris spaniolii că îl vrea Valencia? Aoleu! Dar Barcelona nu îl vrea? Tată, pe mine mă cheamă Gigi Becali și nu mă face nimeni să dau bani aiurea pe un jucător, mai ales în perioada asta" 

Gigi Becali

"Iftime trebuia să bată fierul cât era cald. Eu știu că este greu în perioada asta să plătești salariile la timp și să faci rost de bani, dar eu nu vorbesc de 100 de ori pentru Chindriș"

Gigi Becai, finanțator FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează