FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Plecare de ultim moment de la o echipă din Liga 1: "Îi urăm mult succes în carieră"

Obsivac, numărul 5, a fost un om important al lui Sepsi în sezonul trecut // FOTO: Gazeta Sporturilor
Obsivac, numărul 5, a fost un om important al lui Sepsi în sezonul trecut // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2018 17:02

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi fotbalistul croat Jure Obsivac (28 de ani) au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

"Îi mulțumim pentru evoluțiile avute în tricoul Sepsi OSK și îi urăm mult succes în continuare în carieră!", au spus oficialii covăsneni.

Obsivac a jucat pe post de fundaș central, în cuplu cu Ousmane Viera, fiind unul dintre oamenii importați în salvarea de la retrogradare, sezonul trecut.

Croatul a evoluat în 11 meciuri pentru Sepsi, fără a înscrie vreun gol.

Citește și: 10 ani de la debutul în Liga 1! Attila Hadnagy e al treilea golgheter activ în prima divizie: "Am râs copios"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează