FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Plecări pe bandă rulantă de la Astra Giurgiu! Un fotbalist s-a înțeles cu o altă echipă din Liga 1, iar altul a fost dat afară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 12:00

Astra Giurgiu continuă disponibilizările. După Mengolo și Bahamboula, de la formația lui Costel Enache a plecat Dijman Koukou. Celor trei li se adaugă alte două nume. 

Faptul că a semnat cu Ludogoreț, l-a scos din calcule pe Plamen Iliev, în timp ce Laurențiu Buș va fi lăsat să se întoarcă la FC Botoșani. Cei doi nu au făcut deplasarea în Turcia alături de restul echipei. 

"Deocamdată, după rezilierea angajamentelor cu Justin Mengolo şi Dylan Bahamboula, s-a ajuns la un acord şi pentru plecarea lui Djiman Koukou. De asemenea, Plamen Iliev şi Laurenţiu Buş nu au făcut deplasarea în cantonament, ultimul având acordul clubului pentru a negocia un transfer", se arată pe site-ul oficial al Astrei. 

Cel mai probabil Laurențiu Buș se va întoarce la FC Botoșani, formație pentru care mijlocașul ofensiv a jucat înainte de a veni la Astra Giurgiu

Plamen Iliev se va pregăti cu echipa a doua a clubului după ce a semnat cu Ludogoreț încă din această iarnă. Va merge la formația bulgară abia în vară, asta dacă nu cumva cele două cluburi ajung la o înțelegere. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  09 Ianuarie 2019, 12:50

Doar Bus este o pierdere. Iliev nu mai juca demult, iar ceilalti 3 nici rezerve nu erau.

fibra
fibra  •  09 Ianuarie 2019, 12:39

Cam mult a rezistat Iliev cu "ochiul si timpanul" Ioan Niculae.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează