FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - BOTOŞANI 3-3

Poante cu Şumi » Antrenorul Chiajnei s-a ţinut de glume după meciul cu Botoşani: ”Probabil ne băteau cu 3-4 goluri diferenţă”

Articol de - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 20:16

Marius Şumudică a făcut show după meciul contra Botoşaniului, glumind că echipa sa ar fi pierdut la o diferenţă clară dacă tehnicianul moldovenilor, Leo Grozavu, nu ar fi fost suspendat şi ar fi luat loc pe bancă.

Şumudică s-a declarat mulţumit de atitudinea băieţilor săi, dar a rămas la impresia că mai degrabă echipa sa a pierdut două puncte decît a cîştigat unul.

Tehnicianul ilfovenilor crede că formaţia sa a dominat jocul, Şumi arătîndu-se deranjat cînd a fost întrebat dacă a contat faptul că Leo Grozavu a stat în tribună, din cauza unei suspendări, şi nu a luat loc pe banca tehnică, pentru a-i coordona pe jucători. Şumudică a replicat ironic: "Da, probabil ne băteau la 3-4 goluri diferenţă".

Şumudică a glumit şi pe seama lipsei fanilor la meciurile de pe teren propriu. "Sîntem o echipă care acasă jucăm cu o sută, două sute de spectatori... dar inimoşi", a încheiat antrenorul Chiajnei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sonny1182
sonny1182  •  22 Septembrie 2014, 11:45

Sumi traieste in lumea lui . Acolo unde , de fapt , nu o are mica . :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează