FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Circ la Poli Iași! » Primarul a întors foaia în ceea ce-l privește pe Andrei Cristea

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2021 16:30 / Actualizat joi, 04 martie 2021 16:55

Politehnica Iași este în haos după deciziile luate miercuri de Consiliul Director al clubului și primarul Iașului, Mihai Chirica. Decizii care nici până acum nu au fost anunțate pe un canal de comunicare al clubului!

Demis ieri, Andrei Cristea a coordonat antrenamentul de astăzi, tehnicianul neprimind nicio hârtie că a fost înlăturat de la cârma echipei! Mai mult, doi dintre membrii CD, Leonid Antohi și Adrian Ambrosie au venit la stadion și au spus jucătorilor că Andrei este antrenorul echipei! În același timp însă, Chirica a anunțat că echipa va fi condusă la următorul meci, cu FC Argeș, de Marian Rada, care figurează în acte drept „principal” pentru că are licența PRO.

Mihai Chirica s-a răzgândit în privința lui Cristea

Apoi, primarul a întors foaia în ceea ce-l privește pe Cristea, după ce acesta a fost apărat de multe nume mari din fotbalul românesc. Dacă miercuri Chirica trimitea simbolul Politehnicii să mănânce semințe în tribună, ieri a revenit. Edilul a trimis o adresă către Comisia de Disciplină a FRF, prin care cere clemență pentru Cristea atunci când acesta va fi judecat pentru modul în care i s-a adresat arbitrului Radu Petrescu la finalul meciului cu FC Voluntari.

Între timp, primarul municipiului Iași a vorbit la Pro X despre viitorul băncii tehnice a echipei: „În momentul de față clubul nu are antrenor, dar sperăm ca până la finalul acestei săptămâni să găsim pe cineva care să ducă mai departe banca tehnică. Sincer, nu prea sunt multe opțiuni, pentru că suntem în plin campionat. Mulți dintre antrenorii buni au deja obiective și nu ne putem apropia, dar avem câteva nume, care vor fi prezentate în cursul zilei de mâine de Comitetul Director. 

Luni este destul de devreme ca să poată ajunge un nou antrenor, de aceea s-a decis să rămână Rada și la meciul de luni, ajutat fiind de antrenorii de la cluburile de tineret și copii din Iași. Sperăm ca la cealaltă etapă să avem deja antrenorul, cu toate actele necesare ca să poată antrena”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

DDB a perfectat un amical de gală pentru Dinamo: „Primul meci european pentru noi”

Marinos Ouzounidis acuză înaintea meciului cu FC Botoșani: „Mi se pare puțin ciudat, mă aștept la mai multă protecție”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
397732904465528
Octavian Go  •  04 Martie 2021, 18:42

Primarul Iasului se comporta ca si cum ar fi patronul echipei. Daca primaria finanteaza echipa, atunci o face cu bani publici nu cu banii lui Chirica. Primarul, cu acordul consiliului general, poate doar sa taie finantarea. Demiterea antrenorului trebuie lasata la latitudinea conducatorilor clubului si nu a primarului daca acesta nu e si patronul echipei. Si inca ceva: nu e normal ca un club din liga 1 sa fie sprijinit de primarie altfel decat ajutandu-l sa gaseasca sponsori care sa ajute acel club cu bani din sectorul privat.

persanu
persanu  •  04 Martie 2021, 18:15

Ca primar sa dai echipa aflata in zona retrogradarii pe mana unuia care nu a mai antrenat niciodata pare a fi un film regizat special ca Iasiul sa retrogradeze, altfel nu am nici o explicatie. Ce experienta are Cristea ca antrenor sa ii dai o asemenea responsabilitate ??? Bine nu e doar cazul lui , Gurita a fost selectioner :))))) Si ce sa vezi l-a urmat marele antrenor cu rezultate in Champions League marele Radoi ... suntem profesionisti...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează