FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

Poli Iaşi, aproape de colaps. Primarul Chirica e ferm: „Să mai aștepte!” » Când vor primi jucătorii primii bani

Poli Iaşi
Poli Iaşi

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 15:34 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 17:47

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, știe de problemele financiare grave de la club, dar spune că abia la mijlocul lui decembrie ar putea să le vireze bani alb-albaștrilor, neplătiți în acest sezon.

Existente de ani buni, moștenite practic de președintele Ciprian Paraschiv de la "administrația" precedentă, problemele financiare ale ieșenilor s-au acutizat. Nimeni n-a văzut vreun ban în actualul sezon - antrenorul Daniel Pancu a și tras un semnal de alarmă imediat după alegerile locale - iar la club situația e tensionată.

Toată lumea așteaptă o implicare a Primăriei, ca și până acum, mai ales că în perioada de alertă se pot aloca bani cât este necesar. Dar primarul Chirica îi amână din nou pe cei de la Poli. 

Principala piedică: „Imediat ce se rezolvă această situaţie, le trimitem banii în cont”

„Am primit deja două solicitări din partea lor și din punctul meu de vedere situația e simplă. Suma este de 1,8 milioane de lei și o avem deja bugetată. Deocamdată, însă, nu s-a finalizat constituirea Consiliului Local. Imediat ce se rezolvă această situație le virăm banii în cont", a declarat edilul Iașiului, azi, pentru Gazeta Sporturilor.

Chirica apreciază că asta se va întâmpla „probabil pe la jumătatea lui decembrie, după alegerile parlamentare. Vă dați seama că nu depinde numai de mine". Până atunci, primarul le-a recomandat oficialilor clubului "să vadă de marketing și de sponsori, să atragă și alți bani".

Ieșenii au primit demult tranșa din drepturile TV, însă cum a venit, așa s-a și dus. S-au achitat restanțele salariale pe februarie, martie, dar și datorii presante, în special cele către stat. Iar plusul obținut de președintele Paraschiv din negocierea unui nou contract, avantajos, cu Superbet, a mai stins din cheltuielile curente.

„Rezultatele lui Poli din acest sezon nu sunt satisfăcătoare. Dar ce să le mai zici jucătorilor când vezi ce se întâmplă la CFR și la Dinamo? Fotbalul nostru se nivelează în jos, din păcate"

„A făcut bine Paraschiv că a acceptat propunerea CFR-ului, ca meciul din Cupă să se joace la Cluj. E o decizie rațională, l-am și felicitat. CFR ne e adversar, însă reprezintă România în Europa" Mihai Chirica, primarul Iașiului

1,4 milioane de euroînsumează datoriile lui Poli la ora actuală

150.000 de euroaproximativ, a fost ultima tranșă din drepturi TV primită de Poli

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1: 

Nu doar fanii Craiovei vor să scape de Papură » Jucătorii, nemulțumiți de antrenor: „Arogant, nu salută”

DDB pune presiune pe șefii lui Dinamo, dar Cortacero nu cedează! Ce oferă spaniolul pentru banii fanilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  27 Noiembrie 2020, 09:45

"Iașiului" - fara al doilea i din trei. Mihai Chirica a fost ales doar de 36200 votanti, adica doar 11%. Restul fie nu s'au prezentat la vot, fie voteaza doar tot aiurea, numai centralist, acum cand au in sfarsit partid regional, care se bate pentru interesele lor, in vreme ce ei se fofileaza - inclusiv pe 2 decembrie 2020 la Bucuresti. Chiar nu inteleg aceasta populatie primitiva. Si in ton cu ea - daca bani nu "e", atunci nimic nu e.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează