FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Nu doar fanii Craiovei vor să scape de Papură » Jucătorii, nemulțumiți de antrenor: „Arogant, nu salută”

Corneliu Papură, antrenor interimar CS Universitatea Craiova
Corneliu Papură, antrenor interimar CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 12:17 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 14:11

Corneliu Papură (47 de ani) face notă discordantă într-un club care știe să-și vândă foarte bine imaginea, iar fanii din „Peluza Nord” pun din nou presiune pe finanțatorul Mihai Rotaru pentru îndepărtarea lui și a preparatorului Cornel Blejan. Nici jucătorii nu sunt încântați de relația cu antrenorul lor.

N-au trecut decât 16 zile de la reînscăunarea lui Corneliu Papură în Bănie și fanii din „Peluza Nord" deja nu mai au răbdare cu el. „Se făcură 14 zile, 2 săptămâni și încă ne aflăm în «perioada imediat următoare»!? Impostorul și maseurul cu limba încă subminează din interior șansele Universității Craiova la trofee”, au scris ei, deunăzi, pe Facebook.

La cine se referă este clar. „Impostorul” e Papură, iar „maseurul cu limba”, preparatorul fizic Cornel Blejan. Cei doi, se știe, sunt percepuți în Bănie drept „vasali” ai finanțatorului Mihai Rotaru, așadar „intangibili”, indiferent de rezultate și de profesionalismul lor, atâta vreme cât șeful cel mare îi vrea la echipă. 

Corneliu Papură, „un tip arogant”

Acesta nu-i singurul motiv pentru care aversiunea, în special față de antrenor, este mare. Papură, cel mai expus, are o problemă serioasă de comunicare. Cu toată lumea.

La ieșirile în fața mass-media e adesea incoerent, iar potrivit surselor Gazetei, în anturajul clubului este văzut drept „un tip arogant, care nu salută. Și un oportunist. Pune mai presus dorința lui de a demonstra că e mare antrenor decât binele echipei”.

O altă bilă neagră în dreptul lui „Papi” este relația rece cu jucătorii. Pe care, spun aceleași surse, „nu e capabil să și-i apropie. E distant”. Așadar, suficiente motive pentru ca, într-un club care știe să-și vândă foarte bine imaginea, „omul lui Rotaru” să pară dintr-un alt film.

Finanțatorul oltenilor avea un acord verbal cu Mirel Rădoi, dar selecționerul e tentat să rămână în slujba naționalei. Mai nou, în discuție se află israelianul Ronny Levy, ex-FCSB și Urziceni, liber de contract. Însă Rotaru nu pare să se grăbească deloc.

3 mandateare Papură la Craiova: 15 aprilie-31 august 2019 (20 meciuri/1,65 puncte pe partidă), 5 ianuarie-7 mai 2020 (7 meciuri/1,71p pe partidă) și cel actual (1 meci, 1p)

Eu nu am plecat de la club (n.r. după părăsirea băncii tehnice, în mai), doar că nu am mai apărut. Lucrurile au mers la fel, eu am încercat să fac lucruri bune. Nu s-a pus problema de negocieri acum, am acceptat să vin pentru că am știut că pot face lucruri bune - Corneliu Papură, la revenirea pe bancă

Redebutul meu pe banca Universității a fost complicat, în sensul că nu cunoșteam foarte bine jucătorii, fiind timpul foarte scurt. Mă refer la jucătorii care s-au transferat în vară. Așteptam și eu să-i văd într-un joc, cam ce potențial au, dar, în general, a fost OK - Corneliu Papură, după meciul cu Botoșani

VIDEO. Corneliu Papură, după FC Botoșani - CS U Craiova: „Nu știu dacă și câștigam, dar meritam să înscriem două goluri”

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB chiar a găsit un diamant! Puștiul i-a depășit pe Man, Moruțan și Tănase în acest sezon

Când te lași doar în seama lui Koljic! Cifrele Craiovei după accidentarea atacantului bosniac

DDB pune presiune pe șefii lui Dinamo, dar Cortacero nu cedează! Ce oferă spaniolul pentru banii fanilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
mihneadds
mihneadds  •  27 Noiembrie 2020, 16:18

Papura nu e nici macar de valoarea lui Bergodi, nu e mare antrenor! Dar si voua va place sa bagati strambe!

suporterucv
suporterucv  •  26 Noiembrie 2020, 22:21

N-am nimic cu Papurica asta, adormit parca mereu...daca va ramane macar pe locul 2 si dupa returul regulat (pt ca e clar ca altul nu mai vine) eu ii zic ”Bravo” ! Dar sincer...cu fata aia de posac mereu n-ai cum sa faci performanta la nicio echipa pe lumea asta, cu atat mai mult la Craiova. Astept sa ma contrazica !

1_0_1_0
1_0_1_0  •  26 Noiembrie 2020, 21:33

V-am mai zis că oltenii ie chis doshi....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează