FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - BOTOȘANI 0-3

POLI IAȘI - BOTOȘANI 0-3 // VIDEO Marius Croitoru nu și-a menajat adversarii! Atac la fanii ieșeni: „E inadmisibil, e o rușine mare!”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 22:44

FC Botoșani a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 3-0. Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul oaspeților de astăzi, a criticat atitudinea fanilor ieșeni. 

Derby-ul Moldovei a avut-o ca gazdă pe Poli, dar s-a disputat pe terenul din Botoșani, fiindcă la Iași se pune gazon nou. Fanii ieșeni i-au provocat pe botoșăneni în prima repriză și au fost scoți din stadion de jandarmi. 

„În fotbalul din România, atitudinea face cea mai mare diferență. Când joci în cupele europene contează și valoarea, aici atitudine e cea mai importantă. A fost bucurie mare în vestiarul oaspeților. 

Din păcate astăzi, încă o dată, s-a dovedit că mai avem foarte mult să ne educăm. E inadmisibl să vii în tribunele unui oraș care te primește ca acasă și să faci asta. E o rușine mare pe obrazul cetățenilor din Iași, ca să nu spun altceva. E o lipsă mare de respect. Sunt în tribune mame, copii, nu ai voie să faci așa ceva. Degeaba ne dăm educați, că suferim mult din acest punct de vedere”, a declarat Croitoru la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 0-3 // VIDEO + FOTO Marius Croitoru, lecție de fotbal pentru Mihai Teja! Cum arată clasamentul la finalul turului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
id45
id45  •  22 Octombrie 2019, 11:11

Cred ca Marius Croitoru este indemnat de euforia succesului sa vorbeasca in acest fel ! Dar defapt ce reprezinta acest fost jucator in fotbalul romanesc ??? Referitor la meci , nu poti pune suporteri de la ambele echipe in aceiasi tribuna , nu e Campionat Mondial , iar Romania este datorita prostilor de la conducere inca o tara necivilizata !!! Iar scandalul a inceput dupa ce un suporter al botosanenilor s-a dus bine mersi in tabara iesenilor si a luat un obiect fara ca cei de la asazisa paza , sa intervina ! Dupa catva pumni dati si de unii si de altii , ca la un semn au aparut si jandarmii care au scos triumfator suporterii gazdelor acestui meci care venisera pe cont propriu sa sustina echipa

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  22 Octombrie 2019, 10:45

La BACAU se putea juca pe acoperisul primariei pesede......................

alenb
alenb  •  22 Octombrie 2019, 09:35
Postat de Alexandru Chis pe 22 Octombrie 2019, 08:25

Este inexplicabil cum conducerea Poli Iasi a decis ca meciurile "de acasa" sa fie disputate la Botosani cand era mai indicat ca aceste meciuri sa se dispute la Bacau! Dar unde nu-i cap... vai de echipa lui Teja!

Cauta tu intai un stadion corespunzator la Bacau.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează