FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR 0-1

POLI IAȘI - CFR 0-1 // Stoican după eșecul în prelungiri cu CFR: „E o dezamăgire! Dar sunt mândru de băieții mei”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 22:25

Flavius Stoican își laudă elevii chiar dacă Poli Iași a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1. Nu crede că echipa sa mai are șanse la play-off. 

„E o dezamăgire. Am luat gol în minutul 93. E păcat, șansele noastre la play-off sunt foarte mici acum. Sunt mândru de jucătorii mei, pentru că m-am bătut până în ultima clipă la play-off.

E o atmosferă apăsătoare în vestiar, asta este. Puteam câștiga și fără penalty azi. Sau măcar să luăm un punct. CFR e o echipă foarte bună, cu jucători fantastici.

Orice absență poate fi acoperită. Nu caut scuze, am jucat contra campioanei și i-am pus mari probleme”, a zis Flavius Stoican la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

CALCULE PLAY-OFF // Luptă ca NICIODATĂ pentru ultimele două locuri de play-off! Două scenarii SF: 3 echipe pot termina la egalitate de puncte

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
854605894625108
Silviu Apostol  •  24 Februarie 2019, 12:38

Iar e mandru *** asta ! Vai de capul lui de "antreprenor" !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clacristi
clacristi  •  24 Februarie 2019, 11:16

Stoican/e te rugam, lasă-ne. Ai avut 70 minute om în plus și tu nu ai făcut nimic, măcar după pauza puteai schimba ceva, dar te-ai limitat(nu înțeleg la ce, așteptai sa o dea echipa adversa în poarta) sunt jucători buni pe banca și ai preferat un 11 cu afinități. Tind sa cred ca ești un antrenor limitat, nu riști nu câștigi. Asta ai făcut din meciul de aseară ai așteptat POMANA.....

1133330826699014
Alex Florin Savu  •  24 Februarie 2019, 09:47
Postat de calinescu_ pe 24 Februarie 2019, 09:28

STOICAN , DESI A DEVENIT UN ANTRENOR RESPECTAT GRESESTE IN CONTINUARE ....!!!!!! CUM SA DISTRUGI UN CUPLU SUDAT CA MIHALACHE SI FRASINESCU PENTRU AL REABILITA PE GARDOS ....????? ESTE O NEBUNIE .....!!!!! DIN PACATE PLATESTE IASIUL ....!!!!! SA FIE DOAR O NEBUNIE SAU O REGIE LUCRATA IN ALTE LABORATOARE ????????????????????? TOTUL PENTRU REGE ????????????

Domnul Flavius , încercați să ne aburiti cu tot felul de scuze... diferenta dintre meciul de aseară ca mieluseii si cel jucat ca leii cu FCSB arata imaginea fotbalului romanesc,si al dvs, de *** *** DE-A GATA!!! SUCCES în drumul spre retrogradare...sau parca vad etapa viitoare ca muriti pe teren !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează