FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Daniel Pancu, critic cu arbitrajul din Liga 1: „Am luat trei goluri din ofsaid la 0-0!”

Daniel Pancu, antrenor Poli Iași
Daniel Pancu, antrenor Poli Iași

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 12:15 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 12:23

Antrenorul Politehnicii Iași, Daniel Pancu (43 de ani), a comentat astăzi modul în care echipa sa a fost arbitrată până acum. S-a referit la meciul de Cupă al Politehnicii cu CFR Cluj, câștigat cu 1-0.

„E drept, la Cluj, în Cupă, CFR nu a primit niște penalty-uri. Eu le-am văzut doar la reluările TV, de pe bancă nu le-am văzut. Nu am ce să-i reproșez lui Angiulli, care a comis penaltiurile, venea după opt luni de pauză și trei săptămâni de când e la echipă. În campionat însă, nu am primit nici măcar un aut în favoarea noastră. Mai mult, am primit trei goluri din ofsaid la scorul de 0-0!”, a declarat Pancu.

Daniel Pancu, despre meciul de campionat cu CFR Cluj: „Sunt convins că vor juca altfel la Iași”

Tehnicianul s-a referit și la echipa campioană, pe care o va întâlni duminică, în campionat, după ce a învins-o la Cluj, în Cupă, duminica trecută: „Am câștigat patru meciuri la Iași, trei de campionat și unul de Cupă. Toate s-au jucat duminica, așa cum se joacă și acum... Va fi însă foarte greu să ne impunem. 

CFR nu a jucat grozav cu ȚSKA, când cei care au intrat au fost, în opinia mea, sub cei care au jucat cu noi, în Cupă. Stau bine defensiv, primesc goluri doar din afara careului, suferă în atac. Sunt convins că vor juca altfel la Iași, cu un antrenor nou”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB, pe urmele unui fundaș din Liga 1! Gigi Becali, dat de gol: „Știu de interesul Stelei”

Dinamo, probleme mari de efectiv înainte de meciul cu FC Argeș » TREI fundași centrali, indisponibili

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
viforul
viforul  •  04 Decembrie 2020, 13:55
Postat de adi_stelistul pe 04 Decembrie 2020, 12:49

"...nu am primit nici măcar un aut în favoarea noastră...". Haidi, bre, Pancule, tu esti baiat inimos si zau ca mi-esti simpatic dar rad si curcile de tine la faza asta.

Are! Tu folosești și imaginea sau numai sonorul la tv? A fost o ancheta la GSP, dar ca de obicei ea se referea doar la anumite echipe......

adi_stelistul
adi_stelistul  •  04 Decembrie 2020, 12:49

"...nu am primit nici măcar un aut în favoarea noastră...". Haidi, bre, Pancule, tu esti baiat inimos si zau ca mi-esti simpatic dar rad si curcile de tine la faza asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează