FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // L-au săpat jucătorii pe Uhrin? Antrenorul i-a atacat public: „Le spun cum să joace și în 30 de minute ne află toți tactica!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 23:28

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul „câinilor”, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a pierdut cu Poli Iași, scor 0-1. 

Tehnicianul și-a atacat jucătorii, acuzându-i că tactica echipei ajunge în presă imediat după ședințele echipei. Imediat după declarațiile de la TV, Uhrin a intrat în vestiar și i-a anunțat pe jucători că demisionează. (Detalii AICI)

Programul etapei #2 din play-out

Clasament play-out

„Sunt foarte supărat. Era 0-0 cu 5 minute înainte de final, și după aceea am luat gol. Jocul nostru de atac nu a fost bun. Nu suntem periculoși pe faza ofensivă.

Lazăr a fost oprit eronat, la faza aceea când s-a dat ofsaid. Pierdem de fiecare dată așa, pentru că nu avem foarte multe ocazii. Totuși, de fiecare dată se întâmplă să se greșească împotriva noastră.

Pentru mine, e periculos că de fiecare dată când le spun cum să joace, în 30 de minute apare totul în presă. Nu știu cine vorbește, dar cineva face asta tot timpul. Trebuie să schimbăm totul și să fim mai concentrați pentru fiecare meci în parte”, a declarat Uhrin, la Look Plus.

CITEȘTE ȘI:

Cronica meciului Poli Iași - Dinamo 1-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
maccsero
maccsero  •  08 Martie 2020, 10:57

Uhrin se miră că la echipa Securității sunt turnători :))

vladutz13
vladutz13  •  08 Martie 2020, 09:03

Eu stau si ma gandesc daca Negoita isi permite sa gaseasca de aceiasi bani un antrenor mai bun. Ma indoiesc

1060898257316456
Marin Mihai  •  08 Martie 2020, 08:33

Cred in varianta salvatoare cu Multescu si alt staf tehnic si lasat sa-si faca treaba.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează