LIGA 1  ·  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // L-au săpat jucătorii pe Uhrin? Antrenorul i-a atacat public: „Le spun cum să joace și în 30 de minute ne află toți tactica!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 23:28

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul „câinilor”, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a pierdut cu Poli Iași, scor 0-1. 

Tehnicianul și-a atacat jucătorii, acuzându-i că tactica echipei ajunge în presă imediat după ședințele echipei. Imediat după declarațiile de la TV, Uhrin a intrat în vestiar și i-a anunțat pe jucători că demisionează. (Detalii AICI)

„Sunt foarte supărat. Era 0-0 cu 5 minute înainte de final, și după aceea am luat gol. Jocul nostru de atac nu a fost bun. Nu suntem periculoși pe faza ofensivă.

Lazăr a fost oprit eronat, la faza aceea când s-a dat ofsaid. Pierdem de fiecare dată așa, pentru că nu avem foarte multe ocazii. Totuși, de fiecare dată se întâmplă să se greșească împotriva noastră.

Pentru mine, e periculos că de fiecare dată când le spun cum să joace, în 30 de minute apare totul în presă. Nu știu cine vorbește, dar cineva face asta tot timpul. Trebuie să schimbăm totul și să fim mai concentrați pentru fiecare meci în parte”, a declarat Uhrin, la Look Plus.

CITEȘTE ȘI:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (14)
maccsero  •  08 Martie 2020, 10:57

Uhrin se miră că la echipa Securității sunt turnători :))

vladutz13  •  08 Martie 2020, 09:03

Eu stau si ma gandesc daca Negoita isi permite sa gaseasca de aceiasi bani un antrenor mai bun. Ma indoiesc

Marin Mihai  •  08 Martie 2020, 08:33

Cred in varianta salvatoare cu Multescu si alt staf tehnic si lasat sa-si faca treaba.

Vezi toate comentariile (14 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1