FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // Mircea Rednic era să facă o gafă uriașă: „Mă bucur că nu l-am schimbat pe Cristea”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 23:42

Poli Iași a câștigat în Copou împotriva lui Dinamo (1-0), meci contând pentru etapa a doua din play-off. Andrei Cristea (35 de ani) a înscris golul victoriei împotriva fostei sale echipe, în minutul 85.

Mircea Rednic a obținut o victorie importantă, nu doar pentru cele 3 puncte și pentru moralul echipei, dar și pentru orgoliul său, de fost antrenor al lui Dinamo.

„Important e că am câștigat azi, aveam nevoie de continuitate după meciul din Cupă. Încă nu am două luni de când sunt aici, dar se vede munca noastră. A fost o victorie muncită, cu puțină șansă, dar mă bucur. 

Mă bucur și că nu l-am schimbat pe Cristea. A fost o primă repriză echilibrată, în a doua noi am stat mai bine, i-am surprins și am înscris in ultimele minute, când nimeni nu mai credea. Roata se întoarce, până să vin eu echipa juca bine și pierdea pe final”, a declarat Mircea Rednic la TV Digi Sport.

Rednic: „Cristea a înțeles mesajul meu”

Rednic l-a lăudat pe Cristea după meci și se bazează în continuare pe calitățile sale, chiar dacă au avut câteva divergențe: „Cristea joacă pentru că e un băiat serios, a înțeles mesajul meu. Am avut câteva dispute acum cateva săptămâni. Am nevoie de tine ca jucător, nu antrenor-jucător. Cristea se pregătește bine și a înțeles ce are de făcut. Simte poarta, îl felicit pe el, dar și pe ceilalți că au luptat”.

„Am rămas surprins de formația cu care au început, dar sunt problemele lor, noi ne vedem de jocul nostru. Toate echipele, mai puțin Viitorul, poate dacă pierde 2 meciuri, se află în zona roșie. Am jucat 7 meciuri cu echipe care se luptau pentru play-off și sunt acolo. De aia e frumos play-out-ul, aici, 3 puncte contează”

Clasament play-out

VEZI ȘI:

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // Îl sapă jucătorii pe Uhrin? Antrenorul i-a atacat public: „Le spun cum să joace și în 30 de minute ne află toți tactica!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
111532340455383
Bica Radiera  •  08 Martie 2020, 11:57

esti un om cu multe fetze domnule rednic. nu ai ajutat degeaba ai vrut mult mai mult. azi am realizat ca nu ai niciun pic de caracter. nu pentru ca ai fi batut-o pe dinamo ci la felul cum ai reactionat cum te-ai bucurat de raul altuia pe care vrei sa il ajuti cu bani cu DUmnezeu mai stie cu ce. nu ai caracter nici staif. te-am respecatat dar pentru mine nu mai existi. si cred ca se vor afla mai multe cum ai lucrat acest club pentru a lovi in prunea o alta facatura . fotbalistii s-au conformat dupa cum e turcul asa si pistolul. pacat de dusan ca si-a irosit timpul la dinamo . omul vine din alta lume si este o perseoana de carcacter. a venit la greu nu a stat in banii clubului , a lasat de la el a contribuit pentru dinamo si a refuct o echipa care avea sa-l tradeze pentru ca sint multi din astia prin tara. . dar nu ei sint vinovati ci aceia care apleaca urechea. pe cine veti aduce? pe mihalcea? nu a facut nimic cu nationala. nu a facut nimic ca antrenor. in rest vorbe de doi lei. inepe distrugerea si nu cred ca va ramine mult timp la dinamo acest individ. nu stie si nu are chemare pentru asa ceva. drum bun dusan si nu te uita inapoi ! nu merita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează