FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

POLI IAȘI - DINAMO // Istoricul explozivului conflict Rednic - Prunea: „Aveam o impresie despre el, dar nu credeam că e și prost”

Articol de - Publicat sambata, 07 martie 2020 12:19

POLI IAȘI - DINAMO // Mircea Rednic a transmis că nu va da mâna cu Prunea. Dinamovistul îl va ocoli și el pe „Puriu”. Cei doi au ajuns în instanță. Antrenorul se gândește să le ofere o primă ieșenilor dacă înving diseară.

Poli Iași și Dinamo se pot duela în semifinalele Cupei României, dar până atunci va fi un meci total diseară, în Copou. Miza e salvarea de la retrogradare! 

Moldovenii sunt în zona roșie, „câinii” vor să se îndepărteze de vecinătatea cu liga secundă. Este primul meci al lui Mircea Rednic contra lui Dinamo de când a fost mazilit, vara trecută, de către Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu, ulterior certându-se și cu Florin Prunea. 

Rednic a transmis clar că nu se va saluta cu Prunea, oficialul dinamovist făcând deplasarea la Iași, chiar dacă este într-o relație glacială cu colegul de echipă, Bălănescu. 

„Cum să dau mâna cu Prunea, e antrenor? Nu dau mâna cu el, mă salut cu antrenorul, așa se practică. N-am nicio treabă cu Prunea” a reacționat ieri „Puriul”. 

Conflictul între cei doi este unul ascuțit: Mircea a spus că l-a acționat în instanță pe actualul dinamovist din cauză că l-a acuzat de ilegalități făcute la „câini” în ultimul mandat, comisioane din transferuri, alături de fiica sa, Luana. 

Rednic: „Nu credeam că e și prost” 

„Aveam o impresie despre Prunea, dar nu credeam că este și prost! La Dinamo se moare de foame și el vorbește de sute de mii de euro comisioane. Credeţi că am împrumutat clubul că-mi era drag Negoiţă? Nu, pentru că nu aveam bani să plătim salarii”, a reacționat Rednic vara trecută. 

Cum sunau acuzele lui Prunea la vremea respectivă? „Ăsta este un om slab, un om care nu are ce să caute în fotbalul românesc, un om care a căpuşat un club şi a făcut sute de mii de euro pe spatele acestui club. Luana a câştigat numai la transferul lui Salomao sute de mii de euro. Credeţi că atunci mişca ceva la Dinamo fără el şi fie-sa?”. "

„Puriul” ar putea apela la modelul patentat în Ștefan cel Mare: s-a gândit să le dea o primă jucătorilor săi, din propriul buzunar, în cazul unui succes diseară. Suma? 10.000 de euro pentru toată echipa. 

Nu neapărat că e vorba de Dinamo, ci și pentru că un succes al Iașiului ar debloca situația în Copou. Moldovenii au strâns 9 eșecuri la rând în campionat până la remiza din etapa trecută, de la Sfântu Gheorghe.

5.833 de euroe suma care a intrat, conform Luanei Rednic, în conturile firmei sale pentru perioada în care tatăl ei a fost antrenor la Dinamo

60.000 de euroa plătit, din buzunarul său, Rednic drept prime jucătorilor dinamoviști, sezonul trecut

350.000 de euroi-a împrumutat Rednic lui Dinamo ediția trecută

„Meciul cu Dinamo e mult mai greu decât cel cu Craiova din Cupă. E meci special pentru Poli Iaşi, nu pentru mine. Noi trebuie să câştigăm cele trei puncte" Mircea Rednic, antrenor Poli Iași 

Eu fac parte din istoria lui Dinamo: cu părţi bune, cu părţi rele, ultimul campionat pe care l-au câştigat cu mine l-au câştigat” - Mircea Rednic, antrenor Poli Iași

VIDEO // Match Preview Poli Iași - Dinamo

Vezi și: 

VIDEO Mircea Rednic continuă contrele cu Florin Prunea: „Nu dau mâna cu el! Păi ce, el e antrenor?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
maccsero
maccsero  •  07 Martie 2020, 23:10

Respect, Rednic! Prunea să tacă, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999
creeperno999  •  07 Martie 2020, 22:57

Chiar ca-i prost

bigbolo
bigbolo  •  07 Martie 2020, 20:37
Postat de reteleanu pe 07 Martie 2020, 13:49

x2 si goluri dar...mai ales, cartoane la greu.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează