FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

POLI IAȘI - DINAMO // VIDEO Mircea Rednic continuă contrele cu Florin Prunea: „Nu dau mâna cu el! Păi ce, el e antrenor?”

Mircea Rednic // Foto: Captură YouTube Poli Iași
Mircea Rednic // Foto: Captură YouTube Poli Iași

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 17:35

POLI IAȘI - DINAMO // Mircea Rednic (57 de ani), tehnicianul moldovenilor, a vorbit din nou despre Florin Prunea (51 de ani), managerul general al „câinilor”, conflictul dintre cei doi fiind de notorietate.

Întrebat dacă va da mâna cu Prunea înaintea meciului direct, Rednic s-a eschivat: „Păi ce, el e antrenor? Nu dau mâna cu el, eu dau mâna cu antrenorul, aşa se practică. Nu am nicio treabă cu Florin Prunea”, a afirmat „Puriul”, în cadrul unei conferințe de presă.

Florin Prunea: „Rednic nu există pentru mine”

„Urmează un meci cu Iași, un loc special. Rednic nu există pentru mine, dar la Iași mă duc oricând cu plăcere. Nu cred că vom fi susținuți de ieșeni. 

Nu e un meci special. Va fi o partidă foarte grea, sunt 3 puncte imense. Cine va pierde această partidă va avea o viață grea”

Florin Prunea

Mircea Rednic va înfrunta sâmbătă, 7 martie, echipa la care s-a consacrat atât ca fotbalist, cât și ca tehnician. Cele mai importante borne ale acestuia ca antrenor al formației din „Ștefan cel Mare”:

  • Rednic rămâne antrenorul care a adus ultimul titlu de campion în Ștefan cel Mare, în 2007, în „era spartanilor”, și-a pregătit Dinamo în 4 mandat
     
  • A dus „haita” ultima oară în primăvara europeană, în urmă cu 13 ani, când a fost eliminată de Benfica
     
  • A strâns 142 de jocuri în Liga 1 ca A1 la Dinamo, dar a încheiat ediția precedentă pe cea mai joasă poziție, locul 9, din istoria grupării. I-a dus ultima oară pe „câini” în finala Cupei României, pierdută la penalty-uri în favoarea CFR-ului (2016). 
     
  • Rednic este antrenorul activ cu cele mai multe partide pe bancă în prima ligă din România, 333 de jocuri (157 victorii - 89 remize – 87 înfrângeri). 
     
  • Mircea a strâns totuși 15 meciuri contra lui Dinamo și are 8 victorii. Plus o remiză și 6 eșecuri. Bonus: a câștigat 3 trofee în finale contra „câinilor”! Cupa României în 2002, Supercupele din 2002 și 2003, toate ca antrenor al Rapidului.

VIDEO // Match Preview Poli Iași - Dinamo

VEZI ȘI:

POLI IAȘI - DINAMO // Mircea Rednic, o nouă reacție savuroasă la conferință: „Nu mor caii când vor câinii” » Ce a provocat reacția „Puriului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  07 Martie 2020, 10:30

*** nu e nici o contra !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

111855873007282
Un Timisorean  •  07 Martie 2020, 08:23

Brava, Mircea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează