FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

POLI IAȘI - DINAMO // Ura față de Dinamo îi mobilizează pe ieșeni: „Mizăm pe steliști!”

Fanii ieșeni, simaptizanți ai FCSB-ului, sunt așteptați și cu Dinamo
Fanii ieșeni, simaptizanți ai FCSB-ului, sunt așteptați și cu Dinamo

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2019 18:09

Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, se așteaptă la 7.000 de spectatori vineri, în confruntarea cu Dinamo. Mulți dintre ei sunt fani locali ai FCSB-ului, care vor veni să facă galerie împotriva dușmanului de moarte.

  • Poli Iași - Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

Fără victorie acasă în play-out, ieșenii speră s-o bifeze pe prima vineri, împotriva lui Dinamo. „Avem de luat o revanșă după acel 0-3 din Ștefan cel Mare”,a punctat președintele executiv Adrian Ambrosie, care dă asigurări că gazonul de pe stadionul  „Emil Alexandrescu” nu va mai fi o problemă:

„Nu e biliard, nici n-are cum, dar Primăria s-a implicat și acum arată mult mai bine decât la meciul cu Gaz Metan” .

Ambrosie nu-și face probleme nici în privința susținerii de care vor beneficia jucătorii lui Flavius Stoican: „Din experiența noastră, de-a lungul anilor, la meciurile cu Dinamo am avut stadionul pe jumătate plin. Mizăm pe steliști!”. În traducere, alb-albaștrii contează pe o bună parte a fanilor localnici care țin cu FCSB.

La fiecare meci contra echipei lui Gigi Becali, vin undeva în jurul a 12.000 de spectatori. Dintre aceștia, cam 85 la sută sunt de partea oaspeților, iar o parte sunt așteptați și vineri, să facă galerie contra dușmanului de moarte Dinamo.

Este unul dintre motivele pentru care oficialii moldavi au renunțat la stimulentele practicate cu alte ocazii, precum reducerea prețului biletelor: „Vom avea cu siguranță șase, șapte mii de spectatori în tribune”.

12.500 de locurie capacitatea stadionului "Emil Alexandrescu" din Iași

Vezi și: EXCLUSIV // Linas Klimavicius și Ioan Filip, probleme musculare » Ambii OUT pentru meciul cu Poli Iași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cornelconasu
cornelconasu  •  10 Aprilie 2019, 00:06

Ambrozie ăsta , o glumă proastă !

zizu
zizu  •  09 Aprilie 2019, 20:11

Pe naiba ! Iașiul a fost tot timpul cu dinamo! În ultimii ani s a pus botul la banii lui becali și au fost încurcate adversarele fcsb! S au fript cu becali și ăștia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează