FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FARUL 2-3

Ce au spus Budescu și Cătălin Anghel după victoria de la Iași: „Asta ne mai trebuia!”

Constantin Budescu, după Poli Iași - Farul
Constantin Budescu, după Poli Iași - Farul

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 22:48 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 23:00

Cu Gică Hagi suspendat, la interviurile după Poli Iași - Farul 2-3 s-a prezentat Cătălin Anghel, antrenorul principal al echipei. 

Anghel s-a declarat mulțumit de felul în care a arătat campioana în prima parte, în care a înscris de 3 ori, și a spus că prestația din partea secundă trebuie analizată.

Farul a fost la un pas să clacheze în Copou, a primit două goluri și ar fi putut să-l încaseze și pe al treilea, în cazul în care gazdelor le-ar fi fost acordat un penalty la faza care i-a avut în prim-plan pe Mihai Popescu și Luis Phelipe.

La un an după Mondial, Messi vine cu o dezvăluire-șoc: „Am fost foarte nervos! Da, îl driblam intenționat”
CONFLICT
La un an după Mondial, Messi vine cu o dezvăluire-șoc: „Am fost foarte nervos! Da, îl driblam intenționat”

Cătălin Anghel, după Poli Iași - Farul: „Trebuie să nu mai facem reprize precum a doua de astăzi”

„Reprize diametral opuse, o primă repriză excelentă făcută de noi, a doua repriză cred că trebuie să o analizăm foarte bine și să nu o mai facem. La cald, acum, nu aș vrea să vorbesc prea mult. În repriza a doua nu am jucat ce jucaserăm în prima.

Pe de-o parte este explicabil, nu trecem printr-o perioadă foarte ușoară, era o presiune destul de mare pe jucători. După primul gol primit nu am mai avut organizare, nu am mai făcut lucrurile ca în prima repriză.

Trebuie să ne gândim deja la următorul meci, să câștigăm, pentru că obiectivul nostru este play-off-ul. Dacă vrei să mergi în play-off, trebuie să te prezinți la un anumit nivel și să obții rezultate”, a afirmat antrenorul Farului la DigiSport.

Ne bucurăm foarte mult pentru golul lui Louis Munteanu, aveam nevoie de el. Cunoaștem calitățile lui, știm ce poate și sperăm ca de acum încolo să vină și mai multe goluri.

Am fost foarte sigur că primele două goluri au fost valabile. Eram aproape de linie și am văzut că nu este ofsaid. Până la urmă, rămânem cu prima repriză și, cel mai important, cu victoria.

- Cătălin Anghel, antrenor Farul

Managerul tehnic al Farului, Gică Hagi, a fost suspendat și astăzi după eliminarea din meciul cu Hermannstadt. După fluierul de final al acelui meci, Hagi s-a dus spre Feșnic și i s-a adresat direct acestuia. „A fost fault”, pare că îi spune managerul Farului arbitrului.

Horațiu Feșnic nu a stat la discuții și i-a acordat direct cartonașul roșu lui Gică Hagi. Imediat, tehnicianul pare că îi spune „ce ți-am zis, mă?”. 

Ce a spus Constantin Budescu după Poli Iași - Farul: 

Rămânem cu acea repriză bună. Din păcate, în a doua repriză nu am mai jucat la fel, nu ne-am mai creat ocazii, ne-am retras cu toate că nu ne-am dorit asta. Am primit repede gol și am intrat în degringoladă.

Important este că am obținut cele 3 puncte, cred că sunt meritate. Asta ne mai trebuia, să fim egalați iar în ultimul minut, după ce ni s-a întâmplat cu Botoșani și Hermannstadt.

Tot din Liga 1: 

Zeljko Kopic, anunțat oficial de Dinamo. GSP are prima fotografie cu croatul în România
DINAMO
Zeljko Kopic, anunțat oficial de Dinamo. GSP are prima fotografie cu croatul în România
Panică la Săftica! Ce s-a întâmplat în ziua în care Dinamo și-a găsit antrenor
DINAMO
Panică la Săftica! Ce s-a întâmplat în ziua în care Dinamo și-a găsit antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează