FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - HERMANNSTADT

FOTO Hagi, furios după meci! A văzut ROȘU direct și l-a „fugărit” pe arbitru pe teren!

Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a primit cartonașul roșu de la Horațiu Feșnic, imediat după Farul - Hermannstadt 1-1. +9   FOTO
Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a primit cartonașul roșu de la Horațiu Feșnic, imediat după Farul - Hermannstadt 1-1.

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 22:59 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 23:37

Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a primit cartonașul roșu de la Horațiu Feșnic, imediat după Farul - Hermannstadt 1-1.

După fluierul de final al meciului de la Ovidiu, Hagi s-a dus spre Feșnic și i s-a adresat direct acestuia. „A fost fault”, pare că îi spune managerul Farului arbitrului.

+5 FOTO

Gică Hagi s-a referit la o fază care s-a petrecut cu aproximativ 20 de secunde înainte de golul lui Alhassan, din prelungiri. 

Larie a căzut în propriul careu după un duel cu un adversar, iar mingea a rămas la cei de la Farul, care au încercat să plece pe contraatac. Au pierdut repede balonul, care a ajuns în cele din urmă la Alhassan, mijlocașul sibienilor. El a tras de la distanță și a marcat.

Hagi, furios după meci! A văzut ROȘU direct și l-a „fugărit” pe arbitru pe teren!
Faultul reclamat de Hagi

Horațiu Feșnic nu a stat la discuții și i-a acordat direct cartonașul roșu lui Gică Hagi. Imediat, tehnicianul pare că îi spune „ce ți-am zis, mă?”.

Anunț de impact » Marian Iancu revine în fotbalul românesc: „O să fiu acționar”
INVESTIȚIE
Anunț de impact » Marian Iancu revine în fotbalul românesc: „O să fiu acționar”

Hagi l-a urmărit pe Feșnic până la ieșirea de pe gazon

Hagi nu s-a potolit după ce a primit cartonașul roșu și l-a urmărit pe Feșnic până la intrarea pe tunelul care duce spre vestiare. Arbitrul nu i-a zis nimic antrenorului, în timp ce Hagi continua să vorbească pe un ton ridicat. 

Managerul Farului va fi suspendat două etape pentru că a văzut cartonașul roșu direct. Nu va sta pe bancă cu Voluntari (25 noiembrie) și Poli Iași (2 decembrie), la revenire SuperLigii după pauza pentru meciurile echipelor naționale.

Citește și:

Iertat de eliminare? Faza la limită din Farul - Hermannstadt a provocat o dezbatere în studio: „E de roșu!” / „Eu merg pe galben”
FARUL - HERMANNSTADT
Iertat de eliminare? Faza la limită din Farul - Hermannstadt a provocat o dezbatere în studio: „E de roșu!” / „Eu merg pe galben”
Balaj și-a făcut cruce » O decizie din camera VAR l-a șocat pe oficialul lui CFR Cluj! Ce au arătat reluările
Poli - CFR Cluj 3-3
Balaj și-a făcut cruce » O decizie din camera VAR l-a șocat pe oficialul lui CFR Cluj! Ce au arătat reluările

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
lunetistu
lunetistu  •  13 Noiembrie 2023, 10:37
Postat de polistul68 pe 12 Noiembrie 2023, 08:54

Amice, sa nu confundam lucrurile...cand te bagi in fotbal, sti ca vei fi arbitrat...trebuie sa iti asumi asta...nu crezi ca Hagi si Dan Petrescu, sunt singurii care sar calul ? Si, sincer, nu cred ca Farul e o echipa dezavantajata, per total...adica sa i reprosezi arbitrului ca a fost faut la o faza in care, poate a fost fault...dar mingea A RAMAS LA TINE...apoi o pierzi si iei gol...daca fluiera si era situatie de contraatac, arbitra smechereste...cu ei, cand fac egal sau pierd, nicicum nu e bine...mai sa impinga doctorul trebuia...ca a mai facut asta...eu zic ca Hagi exagereaza, si profitand de statutul lui, isi descarca nervii pe cine poate. Cum poate un antrenor sa nu fie disciplinat ? Ce exemplu le da jucatorilor ? Cum i educa ?

Esti prea blind cu el . Hagi este obraznic , considera ca totul i se cuvine : fluierasii cu el , blaturi cu nasul si altii , baiat la nationala chiar daca a facut tusa un an si ceva si mai ales respect . Eu stiu ca respectu-i reciproc sau nu este deloc la noi restul muritorilor . La el nu functioneaza regula asta . Pentru Hagi de ieri si de azi , presa-i de vina cu laudele ei si ascunderea defectelor lui de caracter .

Adrianand
Adrianand  •  12 Noiembrie 2023, 09:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorelus
dorelus  •  12 Noiembrie 2023, 08:57

Hagi urlă la toți, arbitri, copii de mingi nu vorbesc de cei pa care îi plătește el, ar fi bine să se uite în oglindă, sunt convins că nu ar fi mulțumit de ce vede...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează